@plutvonozceakrivozubky Ako ja som tiež už v piči z toho, že ešte aj hudba sa proste nepočúva, ale už sa streamuje Už sa bojím že aj z hajzla keď víjdem sa ma niekto spýta či som streamoval moč, alebo hovno.
Tiez prakticky len o tom počúvam a google music a hudba play mam v mobile zakazane, pretoze je mi to zbytocne. Ved pesnicky ktore chcem si stiahnem. Budem ich pocut v radiu, pripadne na nich niekde natrafim a potom vyhladam a stiahnem. Povazujem za hlupost pocuvat hudbu tym ze si pustim youtube... budem tahat videoklip na to aby som si stiahol 5-10megovy subor .mp3 do dnes uz desiatok giga uloziska v mobiloch... a este ani internet na pocuvanie hudby nepotrebujem potom Hlavne vsetci instagram, snapchat, twitter a dalsie zbytocnosti ...
@wistingher mne zas príde lepšie si pustiť z youtubu, keďže nemusím si nikde ukladať a môžem si pustiť čo chcem a kedy chcem bez problému. Po ceste nezvyknem počúvať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Akože kde počúvam hudbu? na youtube alebo stiahnutú už
Z youtube už menej, lebo mi vadia reklamy, ale nechcem si ich vypínať.