Stastie moze byt viac nez diskutabilne a subjektivne...trebars pre mna stastie znamena zdravie mat nejake peniaze svoj bit a niekoho pri sebe kto bi ma lubil...pre niekoho stastie znamena hora majetku pre ineho kazdy den ina baba pre dalsieho len nieco ocom dlho snival ako som povedal subjektivne.
šťastie znamená stav, na základe ktorého si spokojný sám so sebou s pocitom, že sa ti darí.. zarobiť cash proobiť skúšky a nájsť holku.. čiže momentálne šťastia asi nie je ale aj tak som šťastný, že som tak teda nevem
zima, zima, všetci zima. pravy pocit šťastia zažijete len ak žijete pre druhých, ktorí vas potrebuju. žiadne peniaze, práca, ani byt, dokonca ani vlastne zdravie na to nepotrebujete. to je ale zložitá a ťažká tema, ktorá by chcela vacsi priestor.
10. To je ale len klam. materialne veci ta nemozu urobit stastnymi, lebo v tebe vyvolavaju nekonečnú zavislost na nich. Zavislost je nesloboda, a ta nemoze nikdy znamenat stastie. Zacnes tak zit len pre dalsie a dalsie zbytocnosti, lebo vždy budes chcet mat to, čo ešte nemas a ked to ziskas prestane ta to bavit a potom zas dokola. Až zistis, ze ta všetci maju radi len pre peniaze a ked im ich uz nebudes moct tolko dat, zostanes sam, opustený, sklamaný a nešťastný.
14. Ja sa na to už dosť dlho chystám, ale neviem to stále zhrnúť do pár zrozumiteľných riadkov. Do konca júna to ale nejak urobím. treba na tú tému pohľad z viacerých uhlov. Pre niekoho môže byť šťastie jeho deti,ak z nich vychová dobrých ľudí(nie iba že z nich sú právnici), pre iného práca(ak z nej má dobrý pocit), pre ďalšieho peniaze(ak nimi môže pomôcť dospieť k prospechu iných)alebo láska(určite nie k sebe samému),atď.Samozrejme mi ide o pocit pravého šťastia, nie toho, ktoré pocítime pri stretnutí sa s niekym, alebo pri pobyte v krásnej krajine alebo pri západe slnka po krásnom dni. To sú len tie malé šťastíčka, ktoré sa ale dostavujú k nám dennodenne a dávajú nám energiu ďalej žiť a silu hľadať v našom živote to pravé šťastie. Rád by som pri tom diele spolupracoval s Pelly, ktorej nazory sú pre mna prínosom, oživením tejto témy a ktorá má silný cit pre ľudskosť.
Nemusí byť vtedy všetko v mojom živote optimálne, ale pozitíva musia prevažovať negatíva...
Niekedy mi k šťastiu stačí keď spravím skúšku s dobrým výsledkom, niekedy k tomu potrebujem príjemný večer strávený s priateľmi a niekedy je pre mňa šťastie keď sa mi podarí vykúzliť úsmev na tvári nešťastnej kamarátky, alebo keď sa mi podarí niekomu nejako pomôcť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Avsak niekto stastie povazuje take, za sa mu neustale dari a tak dalej.
takze stastie je to, co chcem mat a ked to dosiahnem dakou nahodu. Takze stasie - nahoda
Nemusí byť vtedy všetko v mojom živote optimálne, ale pozitíva musia prevažovať negatíva...
Niekedy mi k šťastiu stačí keď spravím skúšku s dobrým výsledkom, niekedy k tomu potrebujem príjemný večer strávený s priateľmi a niekedy je pre mňa šťastie keď sa mi podarí vykúzliť úsmev na tvári nešťastnej kamarátky, alebo keď sa mi podarí niekomu nejako pomôcť...