@metalabby ano, v restike sa mi už stalo, že som biftek hladal pod hranolkami a a ta čo to pripravovala, bola kuchárka, tak som ju pekne poslal do riti a nech vráti vyučný list...........filip
všetky pekné baby sa mi páčia, nemám žiadny vyhranený vkus. a aj tak vždy viac záleží na povahe ako na vzhlade. ale hrozne sa mi páčia na babe dlhé rovné vlasy s ofinkou, trebárs hnedé, čierne a do toho nejaká iná farba, napr. blond, štíhlejšia postava, tak okolo 170cm, výrazné oči, pekný úsmev, jemný make up, milá, veselá povaha, trochu bláznivá... nepáči sa mi namyslenosť, vulgárne správanie, tým nemyslím nadávky (každý niekedy nadáva), alkoholizmus, obezita
aby nebola namyslena pi*a a aby sme boli rovnaky,teda rovnake nazory,proste stvoreny pre seba ..nic viac mi netreba..mozno nech nema tri oci a jednu kozu jednoducho nech sme ako pre seba..pokial aj nejaka po mne ide ale vidim ze je ina a viem ze z toho nic nebude,davam tomu koniec alebo vobec nezacinam..
@pubertslatinocelny naša susedka keď jej umrel manžel tak šla za starostom a povedala mu že pán starosta môj manžel scípnul trocha od veci ale musela som
Do duše žiadnej nevidím, a výzorovo sa mi páči keď: je oblečená ako dievča a nie ako chalan -(mikina, šiltovka, botasky, rifle......), pekné je, ak má šaty, príp. blúzku, sukňu, dámsky klobúk..., upravené vlasy (najkrajšie rozpustené), nepáči sa mi, keď si baby farbia vlasy. A samozrejme ak má peknú tvár, oči, ústa... pekne stavanú postavu, príťažlivé vysoké štíhle nohy, pekné chodidlá. Nepáčia sa mi nalakované nechty. A na nohách už vôbec nie.
Mne sa pacia dievcata, ktore nie su lenive ako vos. Cize hlavne sportuju, tym padom su aj pekne. Paju pekny zadok, pekne brusko a pekne prirodzene prsia. Ziadne bomby silikony.....
A zadavatelka taktrochu - ty si velmi pekna. Aspon podla tvare.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Dokonca je dokázané, že všetci muži sa pri odchode ženy pozerajú na jej zadok (alebo aspoň mrknú), takže baby zamakajte na tej časti tela
Neznasam Xeny , prilis emancipovane feministicke chlpane
Inač feministky tiež nemám rád
a z tej postavy milujem nohy zadok prsia
a nesmie byt LENIVA ako bolo hore uvedene uz
...
A zadavatelka taktrochu - ty si velmi pekna. Aspon podla tvare.