prakticky to je jedno... hlavne aby bola 1. trieda Takze bud vlak, lod, alebo lietadlo. Ale vzhladom na to, ze po dlhsom case cestovania je akykolvek luxus nepohodlny, vyhrava urcite lietadlo...
Auto, ale na to treba skúseného šoféra, aby ste si boli istí, že sa neprevrátite. Loď sa nedostane všade. Lietadlá už nelietajú, ale padajú. Vlak je niekedy v otrasnom stave a ešte sa aj tlačiť v uličkách, bléé..
u mňa vlak, tam sa pomožem postavit prejsť sa, aj si pospať samozrejme aj auto mám rád a milujem šoférovanie, ale zas neustále dávať pozor to neni moc pohodlie...
ja by som sa vyjadril takto vsetko am svoje pre a proti auto napr. keby mam vyberat tak urcite v specialnej vybave sa robia auta v ktorych je pocit lepsi ako sedenie na hajzli a vykonavanie potreby s pomocou čítania novín... ak vlak tak jednoznačne 1. classe TGV ale o takých na slovensku len mozeme pozerat videa lietadlo no neviem vela uprdených ludí ktorým je zle a človek keď ide na wc tak je tam smrad že by jeden pad ... a takisto ta neochota letušiek ak máte lacnejšie letenky - samozrejme 1 trieda tak ako vo vlaku je o niečom inom... tam je spokojny kazdy , lodou sa cestuje skvele takisto no je to rozdiel ci je to nejaka rybarska lod ktora sa kyje ako zuby osemrocnemu decku alebo je to zauceanska lod ktora je ako palac autobusom uz ani necestujem pretoze vzhladom k vyssim pasazierom ktory sú tam pri sedení vykrútení ako paragraf radsej doprajem nech sedia na dvoch miestach ak nieje autobus namačkany tak že nesedia ludia aj vo vzduchu električka a trolej je nieco medzi vlakom a autobusom no su pomale az az a ina dobrava fastcinuje ma napr. jazda s konskym zaprahom s krasnym kočom to isto musi byt zažitok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
asi vlak/lietadlo rovnocenne z hľadiska vzdialenosti.