Pevne verim, ze nebudem mat vnucata. Ale ak hej, tak im budem rozpravat ako zacinal bitcoin, ako lietal hore dole, ako sa cez noc kopu ludi stalo milionarmi atd
Nebudem mať vnúčatá. A aj keby som mala, rozhodne nie som ten typ čo rozpráva príbehy. A aj keby som bola ten typ, nemám žiadne príbehy, čo by som mohla rozprávať. Ako písala @2 , nikoho nezaujíma čo hovoria dôchodcovia. (Málokedy majú normálne príbehy ktoré by chcel niekto počúvať. Dôchodcovia sa väčšinou iba sťažujú na nízke dôchodky, sťažujú sa keď majú pocit, že ich niekto predbehol v rade, sťažujú sa na všetko. Keď budem ja stará, bude 2x toľko vecí, na ktoré sa bude dať sťažovať. Takže mladšie generácie budú mať o zábavu postarané)
vnucata nebudu a ani ja nebudem zit uz v dochodcovskom veku ale kebyze zazrakom bude vsetko inak tak nevim no asi by som im povedal ze za mojich casov sa ten svet uz totalne zacal kurvit a ta "dnesna" doba je vysledok toho co sa vtedy zacalo a este by som im pravdepodobne povedal ako som chlastal a podobne lebo v tej dobe uz sa podla mna ani pit nebude
@torpedo08 No lebo historky starých ľudí v 90% začínajú slovami- Keď som ja bol v tvojom veku... ale to môže byť mladým jedno. Doba sa odvtedy zmenila, je jedno že oni v mladom veku niečo robili a nerobili, spoločnosť sa zmenila. Keď nejaký starý dedko povie, že on bol vďačný za televíziu, a aký bol vyhúkaný keď prvýkrát v dvadsiatich rokoch videl farebnú telku, nemôžeš sa predsa diviť, že to mladých nezaujíma. Oni sa stretávajú s farebnou telkou od narodenia. Nemôžeš sa na nich hnevať za to, že si to nevážia. Raz budú mať vnúčatá, a tie napr. už od narodenia budú jazdiť na lietajúcich autách a bude im jedno, že my sme boli vyhúkaní, keď v roku 2030 vyrobili prvé auto. Nie je to o nevďačnosti.
Nechapem co tu vsetci hovoria, ze dochodcov nikto nepocuva...ja sa so svojimi babkami strasne rada rozpravam. Dedko jeden uz nezije, ale toho som strasne lubila a tiez vedel vsetko mozne zaujimave porozpravat, ked som s nim bola naposledy, predtym nez zomrel, tak sme mali cca 3 hodinovu debatu o vsetkom moznom...
Ja mám rada príbehy, čo mi rozprávala starká, niekorí ľudia toho majú odžité dosť určite sa aj u mňa nájdu nejaké príhody, čo by som zdelila mojim vnukom, ale hlavne určite ešte pribudnú ďalšie
poviem im o srnčekovi, s ktorým som zdieľal okamih a prebehol som okolo neho na 5 metrov a pozerali sme si do očí a on len nehybne stál a díval sa na mňa ako na brata
Wut, tiez sa divim preco by mladych nemohlo zaujimat ako to bolo pred rokmi, praveze skor pokladam za zaujimave pocuvat o veciach co pre nas nie su prirodzene a automaticke a niektori starki vedia fakt paradne rozpravat ^^
No vnucatka neviem ale mozno sa najde nieco co by som chcela povedat svojim detom...ale to su mozno skor veci ktore chcem aby vedeli alebo mozno nieco co mne chybalo ked mi to nikto nerozpraval a prislo by mi to fajn aj ked to neviem ci mozem zaradit do skupiny "pribehy"
@torpedo08 No, len ide o to, že dnešní dôchodcovia, možno tak 1 z 10 má naozaj zaujímavé príbehy, a je v stave ich rozpovedať (nemá alzheimera alebo niečo podobné). Ostatní iba na všetko nadávajú a šomrú (dôchodky, vlaky zadarmo, zľavy v lekárni...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov