@zuzanne112..uplne to iste by som povedal ....sak take sa mi aj stalo..ked ma jedna baba nepozdravi nikdy inokedy..len ked potrebuje pomoc...tak na taku sa hned vy*****
@zuzanne112 ale nie su aj veci zadarmo ale urcite nie pre ludi ktorych nepoznam a hlavne take hlupe nany nemam rad... co nevedia napocitat do 3 ... ja to mam hlboko v pazi ze je pekna a co teraz? i ja som!
@pawlo ani nie mam tu "cest" sediet za nou a to utrpenie... cize raz si to aj ja mozem dovolit ona totizto napr, cez matiku sluchadlo v uchu a keca so spoluziackou o napr. mejkape, obleceni atd.. cize preto som na nu kruty a este sa mi ani raz neodzdravila co ja len zo slusnosti som ju pozdravil
@dconan presne,pre takú hlupaňu by som ani prstom nepohla..celu hodinu urcite nic nerobi,len doučko potom chce..noo ja keby som bola chalan a keby sa ma nejaka baba to spytala,urcite by som sa nenechala zaslepit tou jej "krasou" ale rozumom
Kedže sa s najkrajšími babami na mojej škole normálne bavim povedal by som jej či sa zdula, že nech ide za profkou a nech otvorí tu flašu čo má v kabelke a začne nalievať
"Aj keby som skapal, vstal z mrtvych a znova skapal, tak ty si ta posledna, ktorej by som s niecim pomohol. Ozaj, co robis dnes o piatej? Uz si niekedy videla jednookeho hada?"
hmm no to je ako z nejakeho hlupeho americkeho filmu (tu sa to tak casto u nas nedeje, kedze my pocitame v deviatke to co oni v stvrtom rocniku na gympli)... aa reagoval by som podla toho co to za dievca je.. ak je to dobra kamaratka a da sa s nou aj porozpravat a tak tak jasne ze by som pomohol ale ak nejaka namyslena krava tak jej poviem co mam priamo na srdci ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
prepáč,ale také niečo by som povedala asi ja..ale keďže je toto len pre chalan,nebudem ničiť tvoju anketku
a potom to ide prakticky samo
@skippik presne,len ked daco potrebuje krava jedna hlupa,vtedy chodi..ale ked by sla normalne okolo,tak ani mihalnicou nepohne..lôl
1. Nie srry ale ani ja tomu nerozumiem.
2.Akuratr JEM NEVIDIS!!!!! (ano zvriesknem to)
3.nemam cas