Zdravím ..Chcel by som nejak zverejniť moju začínajúcu hudobnú tvorbu tak trošku využijem túto stránku ktorú som kedysi v mladom veku navštevoval 24/7 ..Zlaté birdz časy..teraz som tu asi po troch rokoch..
Je to stará šunka a tá mechanika už dožíva ..Takže aj keď to naladím tak za pár sekund je zaj v p... ja som všetko popredával ..aj skvelú akustiku čo som mal a aj elektriku..lebo som bol debil teraz mám akurát tak túto storočnicu a ešte jednu španielku ..
Nie ..len som povedal že si to radšej nepúštajte lebo sa vám to nemusí páčiť pri čom metalistom a pod by sa to páčiť mohlo...Len som nechcel aby ste strácali čas tým že si to pustíte a aj tak sa vám to nebdue páčiť..Pozri si čo som napísal ..to čo som aj napísal tak som myslel ..
ehm, to prvé mi desne niečo pripomína, niečo ako žalospev indiánov za potápajúcim sa titanicom alebo mŕtvou veĺrybou, prechádzajúce do indiánskej opekačky kolonizátora, ktorému ukradli gitaru
to druhé začínalo znieť tak isto, ale skôr je to taký žalospev kamarátov toho zjedeného belocha
(čím ťa nechcem uraziť, ale to boli proste moje asociácie)
stručne povedané, chýbajú tomu nápady a istá atmosféra...
dalo sa to počúvať, hoci tento štýl ma nejako neberie.... to bude asi tou ružovou profilovkou... inak by ma zaujímalo, prečo si volil názvy, aké si volil... hoci myslím k tej hudbe sa hodia
@mkamka Vieš že ani neviem ? ..Spravil som hudbu a po dokončeni som si to vypočul a napadali ma také názvy samé od seba ..Som si popri som predstavoval rôzne situácie a tak ..
ake maš klavesy? pokial si vedel že budeš komponovat tak mohol si si zadovažit aspon na nahravky lepšiu gitaru aj mikrofon lebo ta kvalita nieje moc v pohode. a štyl? kolko ludi tolko chuti, jeden repuje,druhy metalista, dalši haus, ale tak pokial si si už vytvotil fanušikov svojich komponentov tak kritiku ber len ako motivaciu
@zajkousko Uznania nečakám ..Ja čakám názory ..Samozrejme príjmem aj pozitívne aj negatívne ..Negatívne príspevky pomôžu rovnaku ako pozitívne k ďalšej tvorbe ..O uznanie mi fakt nejde ...
Akurát mi vadí keď niekto napíše že "pičovina"..alebo "odpad" ..Radšej by som prijal konštruktívnejšie niečo ..konkrétny popis ..čo sa kumu páči a čo nie ..to by mi viac pomohlo ..
@24 tak ako pardon ale uvod pesnicky je to co ma najviac zaujat, alebo aspon neodradit od dalsieho pocuvania a ked tam dotycny placne tak nechutne rozladeny akord tak chvalit ho za to by bolo vrcholne nemiestne. ziadna ale ZIADNA poriadna kapela nemoze do eteru vypustit nieco take, ani na live koncerte a toboz nie na obycajnej nahravke ktoru mohol nahrat 100krat nez bude perfektna. tu JE co kritizovat. toto nie je ze birdz, tak kritizujme. toto je proste najhorsi zaciatok pesnicky aky snad moze byt.
OK davam sem znamu piesen ktoru som trošku prerobil pre jednu kamošku a jej triedu na maturitny večierok kde mali tuto piesen spievat, a chceli ju v karaoke štyle tak som vzal klavesy a niekolko hodin som stravil nahravanim nastroj po nastroji.
Takáto kritika sa mi páči ..Takže lepšie naladiť gitaru..viac to osviežiť nech to nieje také nudné ..dať tam nejaké to vyvrcholenie ..Som začiatočník tak kľudne poďte domňa ..a píšte čo by ešte trebalo vylepšiť ..Zrejme asi technika a lepší nahrávací program aby aj tá kvalita stála za niečo však ? ..
ak si to robil sám a je to prvotina.... mne sa to lubi inak gitaru viac do pozadia a trocu viac nastrojov folkovych... ostatny si naladte hlavy 95% ludi tu ambient nema vobec napocuvany a vie o tom velky kokot takze ich kritiku si vobec neber k srdcu
@savu asi si ma inšpiroval ,aby som trošku nabral odvahu a dal sem svoju tvobu možno tym ludi motivujem alebo odradim, hram ale odlišny štyl, teda vlastne rozne druhy štylu
@savu a nechci ani vediet ako som začinal ja s nahravkami bol to 4stopovy kotučak LUX444 kde som vlastne da sa povedat nahraval svoje skladby,no to bolo tak komplikovane že už ani neviem ako som to dokazal
@barky Hej sám a je to prvotina ...No tie folkové nástroje by sa zišli ..Len čo z toho keď na to neviem hrať ..ale o to by ani nešlo však by som sa naučil ..ale ďalšia vec je že kto by to kúpil ? ..klasické skupiny kde sú min. 4 členovia tak tam si každý kúpi svoj nástroj..ale ja sám ako študent si teraz nemôžm dovoliť nakupovať nástroje ..šetrím na tie bicie v prvom rade a elektriku aby som to dal do trochu black metalového štýlu ..Niečo ako Burzum ...A s tým som rátal že tu nikto nemá opočúvaný ambient a že tu bude väčšina negatívnych príspevkov ..
@savu tak skusaj.... najlepsie ambient albumy vznikali aj sedem rokov kym sa typek naucil na vsetko hrat... mozes ist aj do prirody a nahrat nejake zvuky tiez by nebolo zle ,,,,, inak napadlo ma ze ta asi inspiruje Burzum trochu to z toho pocut ale nesnaz sa to napodobnit alebo byt druhy Burzum lebo Varg je Varg.....a na bicie sa zatial vykasli... to vyries aj automatom tam dake narocne veci aj tak asi neplanujes alebo si zozen nekoho na nete kto ti to naklepe ak chces mat zive nastroje..... poviem ti totakto.... klikni na profil.. ak tam neuvidis pagan,folk,black metal a budeto negativne tak ignore... lebo 90% taky clovek pocuje slovo ambient prvykrat
@barky No však jasné ..ja som mladý ja mám čas ..No a to s tou prírodou ..Nad tým som už rozmýšlal ..ale nejak som sa k otmu nedostal ..no budúci víkend sa dám už na to ..Nie nie druhý burzum určite nie ..ja si Varga vážim a to by som si nedovolil ..ale zas sa nechcem ani nejak extrémne od toho vykolajiť...Inak nejaký program na nahrávanie by si vedel poradiť ? pretože tento amatérsky AudaCity čo používam je myslím že celkom odveci ..
@savu tá gitara je naozaj otrasná, sprav s jej zvukom niečo, napr. ju nalaď ale inak musím povedať, že na začiatočníka nie zlé, 1. pesnička sa mi páčila. tá druhá, no, nechcem byť zlý, ale nič moc. pasáž od 2:13 mi dosť pripomína Perterricrepus - The Dark Age Of Carpathia pt. 1 je možné, že si sa inšpiroval, neviem čo počúvaš. a ešte jedna rada - osobne mi dojebaný zvuk á la prvé demo Forgotten Woods nevadí, niekedy k tej hudbe proste sedí, ale toto nie je tento prípad. ambient nie je ugbm, viac mu sedí čistý zvuk, čiže keď zlepšíš hudobnú kvalitu nahrávok, skús zlepšiť podmienky aj pre tú zvukovú
Tak... počúvať sa to dalo, bolo to celkom fajn. Ale silno mi to pripomínalo hodiny výuky umení, kde milý riaditeľ pustí dvadsať rokov starú nahrávku s ľuďmi, ktorý hovoria o umení, sú oblečení v dobových kostýmoch a usmievajú sa ako mierne zdegenerované myši. Náš riaditeľ si klepká ovládačom a dokola napomína spolužiakov. Ja spím a jediné čo vnímam, je táto hudba, pri ktorej si prajem aby čo najskôr skončila. Čiže tento štýl ma skutočne moc nebere. Ale ak to mám hodnotiť tak... všeobecne, rozumne a bez predsudkov, celkom sa mi to aj ľúbilo . Ale nalaď si gitaru a zmeň názvy .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
nalad si gitaru prosimta
Hej?
Tak daj kokot si do huby
to druhé začínalo znieť tak isto, ale skôr je to taký žalospev kamarátov toho zjedeného belocha
(čím ťa nechcem uraziť, ale to boli proste moje asociácie)
stručne povedané, chýbajú tomu nápady a istá atmosféra...
Akurát mi vadí keď niekto napíše že "pičovina"..alebo "odpad" ..Radšej by som prijal konštruktívnejšie niečo ..konkrétny popis ..čo sa kumu páči a čo nie ..to by mi viac pomohlo ..
nie je to síce hudba, ktorá by človeka hneď chytila, ale také zase aj rýchlo omrzia...
len mne osobne tam chýba nejaké vyvrcholenie, prekvapenie
(čo mi pripomenulo, že by som mala pohľadať tú svoju a učiť sa