Čo poviete na takúto odpoveď baby, keď ju pozvete von ?
Ahojte, chcem sa spýtať na čosi. Už dlhšie sa poznám s jednou babou a máme super vzťah-kamarátsky. Vždy keď sme spolu rozprávame sa smejeme sa ja stále rozumieme si a proste keď sme spolu, väčšinou v prítomnosti spoločných kamarátov, často badám že sa ma
keď ja takto odpovedám, tak to znamená, že by som aj chcela, ale bojím sa, čo z toho bude a či to vyjde a či to je dobrý nápad
resp. ako si sa jej to opýtal? len či niekedy nepôjdete spolu von alebo si spomenul aj konkrétne kedy? (napr. pôjdeme von v piatok? lebo ja vtedy zvyknem odpovedať: "mne je jedno, môžme" v zmysle, je mi jedno kedy, môžeme aj v piatok)
no kezde poznam tuto situaciu, a ked poviem, mne je to jedno, tak FAKT mi je to jedno to nezname ze k tomu chalanovi nieco citim, ze chcem s nym chodit, proste kamarat, a bodka. A ze POTOM co sa z toho vykluje, no to je nieco ine
@harmon ze "subjektívny názor" tak si sa mal spytat niekoho konkretneho, to by bol subjektivny. ked sa pitas anonymnej skupiny tak je to sko objektivny nazor. A mimochodom, co ta zarazilo na jej odpovedi?
@harmon hm, ešte sa mi takej odpovede nedostalo, tiež by mi prišla mierne divná, ale až takto že diskusiou a podobne by som to neriešil, asi by som jej odpísal niečo v zmysle "super, mne je to tiež jedno, takže máš napríklad čas? "
@obsadiliminick lebo ty sa chytas uplne predmetnych v jednom z dvoch slov pytat som spravil chybu v rychlosti, no boze. ale ked sa tu chalan pYta blbu otazku, a potom sa stazuje ze si tu z neho robia srandu a ze tu chcel hladat subjektivny nazorm, tak preco by som nezareagoval. Nech sa radsej poradi niekym kto tu babu a jeho sameho pozna.
Každá to môže myslieť inak. Mohla to myslieť tak že jej to je jedno to znamená že ste kamaráti alebo len sa snaží všetko brať z ľahka lebo nevie čo čakať, alebo sa bojí, alebo ja neviem. Skús mať narážky nejaké len jemné že ako bude reagovať, či možno po čase nebude mať nejaké aj ona. Podľa toho sa už zariaď ďalej.
@harmon boze tes sa neskace ti hned do naruce.. ja to chpaem ako ano len nechce prejavit sa ako sa tomu potesila ... ted asi nie kazda zenska je taka ista
Inac tebe pride normalnejsie zalozit o tom forum kde sa budu vyjadrovat cudzi ludia co nepoznaju vztahy medzi vami ako sa jej to opytat alebo nenapadne vyzistit?
dúfam, že môj drahý každé moje "mne je jedno, môžeme" takto neanalyzuje - to by už bol šedivý lebo naozaj mi je niekedy jedno, či pôjdeme do cukrárne, alebo sa prejsť, alebo pôjdeme kosiť trávu na cintorín - vtedy mi záleží len na tom, že som s ním a čo budem robiť, mi je fakt jedno takže keď mi povie, poďme hľadať santa klausa do záchodovej misy, tak mu poviem, že mne je jedno, môžeme, lebo chcem byť s ním chápeš už trochu? neanalyzuj, pri ženách by si sa z toho zbláznil veľmi rýchlo, choď s ňou von a tam uvidíš
Jasne že sa jej pačiš len sa niekedy hrame na nedostupne a po dalšie sa aj trochu hambime aj ja som to robila pri priatelovi a dnes sme spolu chvalabohu už pät rokov.Len som sa trocha bala vztahu a pritom som ho chcela.Takže sa neboj a ukaž jej že maš zaujem aj ty.
mam pocit, že je jej to naozaj jedno. A na to dotýkanie sa by som si dala bacha, keď to robí len v spoločnosti. možno je tam niekto, po kom chce aby na ňu žiarlil.. tak ti nevím karle.
@harmon podla mna ked ste kamarati, tak NIE by ti predsa nepovedala, a ANO nechcela povedat, aby si si nahodou nezacal myslet ze chce nieco viac., a preto najskor povedala ze jej to je jedno aby tak zdoraznila, ze dalej ist nechce. Ale co potom te dotyky? no ked to robi len pri spol. kamaratoch, tak je to divne, tiez mam z toho pocit jak tuto vyssie lowera......A ty by si ju chcel, ci ako?........a co si teda urobil, ked je tomu uz mesiac co si to napisal............ja som zvedava
no konečne som sa dostal sem zasa a ako čítam vaše názory rôznia sa. No neveľmi som pokročil nebola na to príležitosť buď mala niečo ona ale ja takže tak. Ale keď som s ňou bol tak som mal pocit, že je akási otvorenejšia voči mne, čo ma potešilo riadne Ale ako tak uvažujem neviem či by to malo zmysel dosť málo som doma a zbytočne by sme si možno len ublížili.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
je jej to jedno, môžte.
čo sa ti preboha na takej odpovedi zdá divné?
...A kamaratku volat na rande ?!
To sa da ?
...Viem, ze sa ju da opit a zneuzit, alebo ona opije a zneuzije teba...
Ale pozivat na rande ?
To by bol prijatelnejsi pristup ako toto suche hentake ani neviem co to je
Ona len cakala, kedy budes toporit pri nej a tak jej das znamenie
(neskutocne as bavim na tomto)
resp. ako si sa jej to opýtal? len či niekedy nepôjdete spolu von alebo si spomenul aj konkrétne kedy? (napr. pôjdeme von v piatok? lebo ja vtedy zvyknem odpovedať: "mne je jedno, môžme" v zmysle, je mi jedno kedy, môžeme aj v piatok)
Chytáš sa tak bezpredmetných hovadín až to niekedy bolí....
K téme: Tiež si myslím, že tá odpoveď neznamená absolútne nič
K otázke sa radšej vyjadrovať nebudem...
baby, ale fakt, ak vás chalan volá von, tak nehovorte "mne je to jedno, môžme".