nie je dôležitá cena, ale ako vie človek hrať. No ja by som si radšej priplatil a kúpil niečo lepšie. Napr. Epiphone Les Paul Special II HS za 121 eur.
a inak fakt si ani neviem predstavit, co by si na takejto gitare mohol hrat... fakt ... proste pozriem sa na nu a vidim nejaky nekvalitny cover green day-u .. a nic proti green day ... mam ich rada ... len toto mi to nejako pripomina
struna jak struna... to ona vydava zvuk nie drevo... kvalita sa hodnoti podla materialu z čoho je vyrobena?... hmm ak by som ju vyložil diamantami tak bude kvalitnejšia? Ale struny su rovnake furt..
@15 zvuk vytvara drevo, pri elektrickych vrchna doska - ozvucnica, zvuk snimaju snimace a signal ide von do amplifikatora. samozrejme na zvuk maju vplyv aj struny, ale struny mozes mat aj najlepsie na svete a pojde ti z toho hovnovy zvuk, ked budes mat drevotriesku gitaru
@etelnair tak to urcite nie ! ... som si ista, ze nieco kvalitnejsie by na tomto nedal ... aj ked samozrejme zaviselo by to aj od toho, ako hra, ale zahrat na nej nieco, co si vyzaduje perfektny ton do detailov ... to v ziadnom pripade ... ale zas ak zacina ... na par akordov dobre ... sorry moj nazor ...
@boolean ... ehm asi ta sklamem ... ale drevo je dolezite ... lenze diamanty niesu drevo moj pekny :- ) ... a jasne ze sa kvalita hodnoti AJ podla materialu s ktoreho je vyrobena ...
@boolean rozoznala by som gitaru 70 a 100 sluchom ... ale inak niektore znacky robia celkom kvalitne gitary aj za menej ... ale tuto konkretne co si dal, by som urcite rozoznala
ale prezrel som net to si mohla kludne aj ty.... a nenamietali ze by to bola zla gitara, viacmenej ludia len pisali ked proste clovek nevie hrat tak bude hrat ta gitara zle aj keby stoji 30000€.... ked vie clovek hrat tak mu staci aj takato aby to malo celkom dobry zvuk! alebo potom si kup spanielku za volakych 40€ ci po kolko sa predavaju a tam tiez nevidim az tak problem
tam na gitarach casto ide len o znacku ktora robi cenu, drevo sa tam casto pouziva dobre takze neni o com. niektore komentare ma uplne prekvapuju co ludia pisu hlavne ked je to elektrika (ach)
Pozri, ak je to tvoja prvá gitara, tak ti to úplne stačí. Netreba vysoliť vysokú pálku za gitaru, na ktorej ťamožno nebude baviť hrať. V pohode si zober túto a keď už budeš vedieť hrať niečo poriadne a budeš chcieť aby to lepšie znelo, vtedy investuj do drahšej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale odporucam tie elixiry, s matracom vzdy lepsie isli elixiry
Nekupuj to. Za tú cenu si radšej kúp struny na akustickú. Dobré elektrické gitary sa pohybujú nad 200€.
ale prezrel som net to si mohla kludne aj ty.... a nenamietali ze by to bola zla gitara, viacmenej ludia len pisali ked proste clovek nevie hrat tak bude hrat ta gitara zle aj keby stoji 30000€.... ked vie clovek hrat tak mu staci aj takato aby to malo celkom dobry zvuk! alebo potom si kup spanielku za volakych 40€ ci po kolko sa predavaju a tam tiez nevidim az tak problem
tam na gitarach casto ide len o znacku ktora robi cenu, drevo sa tam casto pouziva dobre takze neni o com. niektore komentare ma uplne prekvapuju co ludia pisu hlavne ked je to elektrika (ach)
co ta napriklad prekvapuje, podla mna sem ludia dobre pisali, okrem majitela fora