Hudba je jediný a hlavne účinný liek ked mi je mizerne (smutno,depka,sklamanie atd atd) vždy ma dostane aspon do ako takej pohody...pomáha mi hlavne ked mi človek pomocť nedokáže...
Také gýčové - všetko, niečo čo ma napĺňa a nevedel by som bez nej byť a konkrétne GRUNGE - žáner, ktorý sa nikdy nevráti, plný energie, sily a voľnosti...
melodic hardcore to je všetko ..počuvam ked vstavam,počuvam ked zaspavam chodim pomaly každý týžden na koncerty len aby som prezila tu živu hudbu a stretla sa s priatelmi
Hudba pre mňa znamená rôzne spomienky, sprevádzala ma celý život. Hudba pre mňa znamená slobodu. Slobodne sa vyplakať, zatancovať si, zaspievať si.
Hudba a jej tvorba alebo reprodukovanie je už dávnejšie mojou "potrebou". Som na tom závislá. Uvedomila som si to vtedy, keď sme dlhšie s kapelou nehrali a potom sme mali jednu skúšku. Tá eufória. Ten adrenalín. To šťastie. Hneď som vedela, čo mi chýbalo...
Hudba oslobodzuje dušu. Dokážeme pri nej relaxovať a dokáže z nás dostať všetky možné emócie.
To, čo pre mňa hudba znamená, sa nedá opísať slovami. Ale je to veľmi veľa. Nepoviem "všetko". lebo mám muža, rodinu, priateľov. A keby som ich nemala, pri tej hudbe sa akurát tak vyplačem a umriem od smútku. Ale opomenúc ľudí, ktorí ma obklopujú, ak mám spomenúť jednu vec, ktorá ma robí šťastnou, je to určite hudba.
Hudba je základ môjho života tak ako aj celé umenie. Ale nehovorím o techne alebo o rape ktorý si pustí každý a povie si:Toto som prežil lebo počúvam Spirita. Idem dnu a lúbim ženy! -,- ...to je podľa mňa úbohé. Počúvam naozaj dobrú hudbu. I keď niekto si myslí že ak počúvam NIRVANU tak to nemám v hlave v poriadku lebo ani Kurt Cobain to nemal celkom v poriadku ale prešiel si tvrdým detstvom a každý si ho zapamätá. Niekedy ma za môj hudobný štýl odsudzujú pretože niesom ako ostatný a hudbu vnímam aj cítim inak. Ak počúvam Kurta-počúvam feťáka, ak počúvam Taylor Momsen-Počúvam štetku a ak počúvam Avril Lavigne (čo je aj moja najobľúbenejšia speváčka)-je pravdepodobné že nedokončím základku. -,- ...ale tak to nieje ja sa o tú hudbu zaujímam a verím v ňu. A vlastne som na nej aj vyrastala. Veď predsa Avril počúvam od piatich a NIRVANU od desiatich. Ale je to v viac ako len vcítenie sa do ich hudby. Sama hudbu skladám a aj keď mi gitara moc nejde aj tak sa snažím aspoň pri mojich textoch. To by bol asi celý môj názor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
no čo asi..
niečo, čo ma pred pár rokmi začalo meniť na nepoznanie a som rada
love metal ♥
@12
však hudba je super, ale žeby bola moje všetko? no to nie..
ale toto je super
úplne najviac
niektorá vyjadruje moje aktuálne pocity
niektorá mi pripomína niečo
niektorá lieči
niektorá pozýva do iných svetov svojou melódiou
a nemusím si bez nej predstaviť život, hudba tu bola stále a stále bude, takže je to ok.
neviem opísať mieru toho, čo pre mňa hudba znamená, ale je to strašne veľa
Pre mňa je hudba :
sex
drogy
chlebíčky
a fašizmus!
A.H.
kam by sme sa to dostali, ak by mi bola všetkým, to by bolo strašidelné a smutné, že som o všetko už prišla a tak
a doma.. no... relax, zdroj inspiracie...
Teda nie - moznost "vypnut" pri ceste busom nech to rychlejsie ubehne.
Ale ako povedali @poke a @etelnair - zivot? Celkom by ma zaujimalo co pocuvaju ti, pre ktorych hudba znamena "vsetko" a "zivot"
ZIVOT !
NAJVIAC !
KOKOT MI ZEDZ !
môj priateľ
môj milenec
môj ochranársky brat
moje útočisko
moja mama
proste bez hudby som ako stratená
Hudba a jej tvorba alebo reprodukovanie je už dávnejšie mojou "potrebou". Som na tom závislá. Uvedomila som si to vtedy, keď sme dlhšie s kapelou nehrali a potom sme mali jednu skúšku. Tá eufória. Ten adrenalín. To šťastie. Hneď som vedela, čo mi chýbalo...
Hudba oslobodzuje dušu. Dokážeme pri nej relaxovať a dokáže z nás dostať všetky možné emócie.
To, čo pre mňa hudba znamená, sa nedá opísať slovami. Ale je to veľmi veľa. Nepoviem "všetko". lebo mám muža, rodinu, priateľov. A keby som ich nemala, pri tej hudbe sa akurát tak vyplačem a umriem od smútku. Ale opomenúc ľudí, ktorí ma obklopujú, ak mám spomenúť jednu vec, ktorá ma robí šťastnou, je to určite hudba.
az to navodzuje nepekny dojem, ze to vsetci vravia (pocuvaju), aby u inych vytvorili dojem, aky maju skvely, vycibreny vkus
lights....