Pravy chlap je len take slovne spojenie ktore sa hlavne zacalo sirit v mediach co sa tyka piva a inych produktou aby sa lepsie predavali... Muz nemusi sa spravat ako chrapun, neustale pit pivo alebo iny alkohol a fajcit cigarety, cigary a jest krvavy stejk ako v tych filmoch alebo reklamach prezentuju. Ja nerobim an jedno(nepijem alkohol, nefajcim, nespravam sa ako chrapun, nejem maso) a ak to je definicia ze som neni pravy muz tak som na to patricne hrdy...
@mikki3012 No pozrí si Ramba od prvého dielu rozhodne to nieje trtko ale majster partyzánskej vojny a keby si sa sz Rambom strátila niekde na pustom ostrove ver tomu že vďaka tomu trtkovy nechcípneš od hladu...
@chessur tak ja to sem vypisem: mal by byt spolahlivy, dochvilny, spolocne zaujmy, nech sa s nim da dobre porozpravat, nech nema prazdno v hlave a mohol by sa trosku zaujimat o styl a mat vkus, aby to bolo na nom aj vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
(to slovné spojenie.)
nie
A uteší ma.
Upokojí.
Robí kompromisy.
Kúpi mi pivo.
Priznáva sa ku mne
to si píš, že mám, a treba sa spýtať autorky nápadu @annienkabublinka , že čo ďalej
však to bolo len OBRAZNE povedané
Každý to pochopí, len vy tu budete rozoberať zrovna toto