@2 myslim ze tato anketa uvadza HA ako prostriedok proti otehotneniu, nie ako nieco, cim si vyliecis neplodnost, takze jemne offtopic
a suhlasim s @thegodfather -om ... hormonalna natikoncepcia je riadna paseka pre telo... svojej priatelke by som to urcite neodporucal a pokusil by som sa jej to vyhovorit keby to chcela riesit ... samozrejme pokial to nepotrebuje na upravu dodrbanych hormonov ako pise @2
HA.... no neviem ale predsa je to chemia a ked mam babu rad tak by som nechcel aby to brala od 14 rokov dajme tomu... sak potom baby uvidia ked to budu brat dlho a v 25ke budu chciet mat deti a sa im to nebude darit... snad si uvedomia cim to je... no a mozno nie... ale kondomom sa predsa nic nepokazi... aj ked to nieje take...
Presne tak...dlhorocne uzivanie HA moze porobit v tele poriadne zmatky Aj ked je to bez kondomu mozno lepsie, ale ja by som nikdy priatelku nenutil, aby brala HA! A az prilis vela holiek to kvoli chalanom beru...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
neplodnost je proti prirode-s niektorymi HAK sa da neplodnosti predist-pretoze zase lne upravuju hormony a jednos s druhym
a suhlasim s @thegodfather -om ... hormonalna natikoncepcia je riadna paseka pre telo... svojej priatelke by som to urcite neodporucal a pokusil by som sa jej to vyhovorit keby to chcela riesit ... samozrejme pokial to nepotrebuje na upravu dodrbanych hormonov ako pise @2
ja preferujem bez gumy a dorobiť sa rukou...