vsetko zalezi od situacie, ak by som vedela, ze byvam v rodicovskom dome len docasne, tak by som ostala, tak to beriem, ale pravdepodobne by som sa chcela co najskor osamostatnit.
ja osobne som za naplnanie zakladnych potrieb moderneho zivota do ktoreho spada aj to aby mal clovek kde byvat a aby sa tam citil dobre ( co znamena ze ak nemas sukromie a chces ho - treba si ho vytvorit, prisposobit ) ci uz to bude znamenat pristavba, prestahovanie alebo zadlzenie sa ci cokolvek ine...
mat sukromie a svoj vlastny (separovatelny) priestor je pre mna jedna z najdolezitejsich veci
bývam s maminou na jednom poschodí v rodinnom dome..a nejako som zvyknutá, hoc si občas lezieme na nervy..čiže keby sa rozdelíme do poschodí, tak to bude úplne v pohode..stačí tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
mat sukromie a svoj vlastny (separovatelny) priestor je pre mna jedna z najdolezitejsich veci
@rici135 čo su to nejakí násilnícki či čo ?