Kazdemu vyhovuje nieco ine, kazdy ma rad nieco ine, kazdemu prekaza nieco ine a tak je to aj pri sexe...mne narpiklad strasne vadi, ak chalana ma na sebe ponozky a co vy??
Suhlasim s ayreen, sex je pre mna nieco viac ako len "von a dnu". A tiez asi keby bol ten dotycny moc pod vplyvom alkoholu, lebo ozratych chalanov moc nemusim a uz vobec nie pri intimnej cinnosti.
@12 pri sexe je to (ako povedala @ayreen ) fakt asexuálne a keby som ich videla na svojom partnerovi ja, tak mi asi bolo do smiechu a chuť na sex by bola veľmi rýchlo preč
tie ponozky, to je podla mna fakt zle ... tiez by som nezniesla keby tam neboli u partnera splnene nejake hygienicke ukony a tak ... a fakt by som nezniesla anal a cokolvek s analom a produktom z neho vychadzajucim
@16 veď sandále sú na to, aby sa nohy "vetrali". Ak chcem ponožky, dám si ich do botasiek Ale samy o sebe ponožky by som ešte prežila, keby sa niektorí chlapi nesnažili klasické ponožky vytiahnuť tak vysoko, až sú z nich podkolienk. A tiež biele ponožky, keď sa všade práši... no dlho biele nebudú a potom je to des
ako neviem tie ponozky mi pipadnu divne ...ale zeby som mal proti tomu nieco extra...
co je hruza je ked je baba v posteli leniva a mysli si ze ked sa zvali na chrbat a roztiahne nohy tak jej cast prace skoncila..to akoze fakt no koment a este ked su nejake zasadove a nechcu skusat nove veci(polohy,atd)
Este som nemal taku skusenost, zeby mi nieco vyslovene vadilo, ale vadilo by mi urcite keby sa partnerka obzerala niekam, alebo keby nebola dole oholena alebo aspon upravena atd
ja nestrpim ani nie tak pri sexe ako po sexe.. ked chalan urobi svoje a ide fajcit alebo hocikde.. potrebujem aby kusok pri mne ostal lezat a maznat sa...
na nohy sa mu nepozeram takze mi nevadi ked ma ponozky...
ked tu uz tolko hovorite o ponozkach moj priatrel je zamuilovany do mojich noh a vzdy mi ich bozka a hladka a ma rad ked mi moze dat ponozky dole a divat sa mi na nohy (nechapem to (ho) )
asi by som nestrpela keby si pri tom prdol a keby len tak lezal ako mrtvola pri tom a nestrpela by som sex bez lasky a keby mu napr zazvonil mobil a siel by ho zdvihnut
Hmmm ponozky som pri tom mala raz aj ja silonky Najviac by som nestpela zarasteneho chalana tam kde nema byt,pokial sa depilujem ja ocakavam to iste aj z opacnej strany.hygiena je hygiena!!! A este ked sa hned vyhovori chlap recami typu "uz som unaveny" a podobne,pricom ja som sa ani nerozbehla poriadne! asi tak
naaaaaaahodou ponozky na nom vedia byt aj sexi....ale na druhej strane vedia vela pokazit...a co nestrpim? ked cez stenu zacne vrieskat jeho decko alebo nejaky podobny rusivy element....
Reci typu "este dlho?!" tonom ktory hovori asi tolko, ze spamataj sa, uz sa mi nechce, to by som dotycneho najradsej zfackovala, postavila sa , obliekla a tresla dverami, a este urcite hygiena.. nejde len o to oholenie, ale ja nejaka cistota a tak.. zase vysavovany nemusi byt, ale tyzden sa nesprhcovat? co si normalny?
@32 to láka asi všetkých chalanov, môj to má tiež rád, lebo že potom je to aj o fantázií, lebo nevidí všetko
ja nestrpím smrad alkoholu, to je u mňa zabiják číslo jedna, tak isto by mi vadili vulgárne reči, alebo keby to bolo bez vášne a romantiky, len tak.. to nie je pre mňa.
a k tým ponožkám.
CHALANI, VEREJNE VÁS PROSÍM PRESTAŇTE NOSIŤ V LETE DO SANDÁLOV PONOŽKY.
akože neznášam to ďakujem za sex, to je ako keď niekto poďakuje za to že mu sused vyniesol kôš, tie ponožky humus, hneď ich dávam dole vzdychanie mi ani moc nevadí ak to nehrá, ale tie teatrálne orzazmy niekedy vedia fakt pobaviť ešte teraz sa na tom smejem
@38 prikláňam sa, tú vetu by som nestrpela a letel by kopanec. A keď to od nejakého chalana počujem, že povie kamošom, že on si dáva pozor, pomyslím si svoje, často nahlas
Mne ponožky teda nevadia, dokonca sa s frajerom aj zasmejeme spolu na nich (teda ked je "po tom" ). Myslim, že ked sa niečo take robi z lasky, tak to nerobime pre to aby nam niečo prekážalo, ale aby sa nam to pačilo a spolu si vyjdeme v ústrety. A take tie jednorazovky to neviem čo by mi vadilo, to neviem posudit.....
Ahojte!Ludia,rád by som vedel,že čo je vlastne naozja na tých ponožkách pri milovaní také hrozné?Mne a ani mojej partnerke to pri milovaní nevadí!A navyše,neviem,ako môže niekomu vadiť kondóm!Ved,nemusíš si naťahovať sám,nech Ti ho natiahne Tvoja milá!Je to niečo úžasné!!! Uvažujeme nad tabletkami,ale aj tak kondóm asi ostane,je to super časť predohry!Má niekto také isté skúsenosti?
nezniesla by som sex bez lasky... zatial som sice sex nemala, ale proste nieco take nechcem zazit... sice budme realisti, v dnesnom svete by to nebolo nic zvlastne... ale ja proste nechcem radsej ostat pannou...
kks nechapem co mate s tymi ponozkami mne osobne to nevadi pri sexe sa mu na nohy nepozeram ... mna by asi odradilo keby je nejaky zarasteny by ma hned presla chut
@55 to som tvrdila aj ja, že nikdy sex bez lásky.. no raz som ho mala a vravím vááá, fakt to stálo za to. Neľutujem. Len neviem, či som sa po tom nezaláskovala..
mne ponožky moc nevadia, aj keď je to lepšie bez nich
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
mne sa nepaci poloha zo zadu... ako to mi pride uplne jak dobytok
Zase ponožky v sandáloch, jaaaj, čo je na tom také hrozné?
Ja ich furt nosím v sandáloch, lebo keď nie tak sa mi potia nohy a je mi na ne zima ...
Ale nejak fakt nechápem, čo je na tom také strašné ...
Zatrhol? fuj, to znie sadisticky
A čo tie v sandáloch?
co je hruza je ked je baba v posteli leniva a mysli si ze ked sa zvali na chrbat a roztiahne nohy tak jej cast prace skoncila..to akoze fakt no koment a este ked su nejake zasadove a nechcu skusat nove veci(polohy,atd)
Este som nemal taku skusenost, zeby mi nieco vyslovene vadilo, ale vadilo by mi urcite keby sa partnerka obzerala niekam, alebo keby nebola dole oholena alebo aspon upravena atd
na nohy sa mu nepozeram takze mi nevadi ked ma ponozky...
asi by som nestrpela keby si pri tom prdol a keby len tak lezal ako mrtvola pri tom a nestrpela by som sex bez lasky a keby mu napr zazvonil mobil a siel by ho zdvihnut
ale zase dakedy ani tričko, ono je to zaujímavejšie, ak nie ste úplne nahí (hlavne v prípade, ak môže každú chvíľu niekto behnúť do izby
-to iste ja s lenivymi zenami
ja nestrpím smrad alkoholu, to je u mňa zabiják číslo jedna, tak isto by mi vadili vulgárne reči, alebo keby to bolo bez vášne a romantiky, len tak.. to nie je pre mňa.
a k tým ponožkám.
CHALANI, VEREJNE VÁS PROSÍM PRESTAŇTE NOSIŤ V LETE DO SANDÁLOV PONOŽKY.
tie patria do botasiek.
ďakujem
vetu - "neboj, ja si dám pozor!"
keby mi toto chlap povedal, tak ho nakopem do gulí a budem dúfať, že ich už nikdy nevyužije.
co pri sexe nestrpim? zenu?
@53 aaaaaaaaaaaaaa
nezniesla by som sex bez lasky... zatial som sice sex nemala, ale proste nieco take nechcem zazit... sice budme realisti, v dnesnom svete by to nebolo nic zvlastne... ale ja proste nechcem radsej ostat pannou...
mne ponožky moc nevadia, aj keď je to lepšie bez nich