@laurikaaa teba by som sa mohol opýtať či máš z akej. Nehraj tu veľkú pani keď si ešte nevyrástla z plienočiek. Všímam si tvoje reakcie a ak si na niekom potrebuješ vybíjať svoje komplexy tak si aspoň vyber staršieho užívateľa.To aká si trápna je až zarážajúce a nechce sa mi veriť, že máš 16. Možno 13 by som ti hádal, pretože niekto kto si niečo potrebuje dokazovať tým, že sa snaží zhadzovať druhých určite nie je na vyššej vývinovej úrovni.
@laurikaaa Má to niečo spoločné z tvojou nízkou úrovňou. Láskavo si odpusť rýpanie do nej a aj do iných užívateľov na birdzi. Ja nemám problém s tým kedykoľvek ťa znosiť pod čiernu zem. Sama sa zariaď ako to chceš. Bude iba to čo si sama vytvoríš. A ak ti môžem dať radu, začala si rýpať do veľmi nesprávnej osoby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
na prvy sviatok vianocny lupene z ruzi, sviecky
na druhy sviatok vianocny ho pocas jazdy autom...no ved vies co
Alebo kozmetiku, niečo na oblečenie napr. tričko...
a čo my s ním chodíme?
Ehm prepáč,mňa to proste do nej baví rýpať... Nemá to nič s touto témou ani ničím spoločné ... xD
@zuzk496 hrncek sme si dali minuly rok taky aj s fotkou, ktora sa objavi ked do neho nalejes horucu vodu tak chcem nieco podobne originalne
@patricino no ved jasne, ze budeme ale nejaku malickost by som mu chcela dat