Ahojte o pár dní sa chystám do Talianska, do rodiny s malými deťmi (pod desať rokov). Chcela by som im doniesť ako darček nejakú typicky slovenskú sladkosť, ale hlavne nie nič čokoládové, čo by sa mohlo roztopiť. Vedeli by ste mi poradiť, prosím?
ja by som nekupoval cudzím deťom jedlo, nevieš na čo sú zvyknuté a alergické a dospeláci sú odolnejší a prijmú darček lepšie, aj keď sa im nebude pozdávať. Ale ja nie som odborník na darovanie. @lenus1
tie trička, jak je tam slovenska mapa (obrysy) a rôzne slovenske slová sú cool
ale čo sa jedla tyka.. hm.. neviem, či je to slovenske, ale pikao, chrumky a mila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ako, ty mozes vediet, ake vino som si kupil. Proste slovenske vino, nie je dobre, aj tie drahsie. Nechyta sa ani z casti na zahranicne.
Nestretol som sa s nim este. Ale, kupim si ho a poviem ti moje chute, ktore som zazil. Ckj, zbehnen do obchodu.
Ktoré víno z ich stránky by si odporúčil ? Medzi biele/červené/ružové. Ovocné víno nie !
» www.pereg.sk/produkty...
ale čo sa jedla tyka.. hm.. neviem, či je to slovenske, ale pikao, chrumky a mila