To s tou vonou je fakt pravda. Proste ked prijemne vonias tak s tebou dotycny rad travi cas, cize mas viac moznosti zbalit ho. Ale pozor, co sa tyka cuchu, mozu mat chalani velmi rozdielny vkus
Ja napríklad si najprv všimnem celkovú postavu, viac mi záleži aby dotyčná nemala "kombajn" miesto zadku, a lítka ako ja stehná a stehno ako ja dve. Prsia sú dôležité, ale viac-menej to beriem ako bonus.
Baby inak, aj účes je dôležitý. Rozhodne účes alá mama Adamsonova na príťažlivosti nepridáva.
Z blízka si potom všimam úsmev, počet zubov , oči a VOŇU! Proste chémia...
Inak to je z toho rozumoveho hľadiska. Inak úplne stačí aby sa pri pohľade na ňu rozhodlo v iných partiách, ktoré v podobných situáciach preberajú myslenie chlapa, o jeje atraktivite...
podla mna chalanom ide zvycajne len o telo niekedy chodia s takymi pipkami co v hlave nic hlavne ze dobre vyzera to by sa malo zmenit nie je sice vela takych chalanov ktorym sa pacia baby celkovo a nie je to len o vzhlade ale najdu sa vynimky a tymto ich pozdravujem
Noh, ja rozumiem, že sa teraz nejaké dievčatá urazili, ale otázka znela:
"Čo vás na babách priťahuje?"
T.j:
1.) keď idem po ulici a uvidím babu tak sa mi zapáči podľa výzoru. Podľa pohľadu nezistím či má diplom z Harvardu, alebo získala titul Najlepší spoločník na strednej škole.
2.) Dotyčná môže byť neviem aká najúžasnejšia osoba na svete, ale pokiaľ vyzerá ako keby vyliezla z kontajnera, ako prerastený Marshmallow panáčik a smrdí ako žumpa, tak jej nepomôže ani keby mala charizmu ako Ghándí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tvár, oci, vlasy, pery, prsia, postava
Ak stoji chrbtom ku mne:
vlasy, zadok, nohy
Vona je vlemi specificka ak trafis spravnu vonu je to minimalne dobry zaklad
Ja napríklad si najprv všimnem celkovú postavu, viac mi záleži aby dotyčná nemala "kombajn" miesto zadku, a lítka ako ja stehná a stehno ako ja dve. Prsia sú dôležité, ale viac-menej to beriem ako bonus.
Baby inak, aj účes je dôležitý. Rozhodne účes alá mama Adamsonova na príťažlivosti nepridáva.
Z blízka si potom všimam úsmev, počet zubov , oči a VOŇU! Proste chémia...
Inak to je z toho rozumoveho hľadiska. Inak úplne stačí aby sa pri pohľade na ňu rozhodlo v iných partiách, ktoré v podobných situáciach preberajú myslenie chlapa, o jeje atraktivite...
"Čo vás na babách priťahuje?"
T.j:
1.) keď idem po ulici a uvidím babu tak sa mi zapáči podľa výzoru. Podľa pohľadu nezistím či má diplom z Harvardu, alebo získala titul Najlepší spoločník na strednej škole.
2.) Dotyčná môže byť neviem aká najúžasnejšia osoba na svete, ale pokiaľ vyzerá ako keby vyliezla z kontajnera, ako prerastený Marshmallow panáčik a smrdí ako žumpa, tak jej nepomôže ani keby mala charizmu ako Ghándí.
Ak som kvôli tomu povrchný tak prosím.