Som prvák na vysokej, a už chcem mať tento semester za sebou aj skúšky spravené. Studujem farmáciu, a mam totalne stresy zo školy. Ked aj chcem byt v pokoji,stále mam stres. A z toho stresu som chorý, hlava ma bolí...proste moje telo sa akoby prestresuje
Vitamíny skupiny B – zlepšujú odolnosť organizmu voči depresiám a úzkostným stavom; nachádzajú sa napríklad v rybách, avokáde, orechoch či zemiakoch.
Draslík – podporuje činnosť nervov; je vo vlašských orechoch, celozrnných obilninách, strukovinách, zelenine, vajciach, hydine, mlieku, jogurtoch a marhuliach.
Horčík – chráni telo pred napätím a zlepšuje psychický stav; najmä banány, paraorechy, slnečnicové semená, mak, nelúpaná ryža, pšeničné klíčky a sójové bôby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Draslík – podporuje činnosť nervov; je vo vlašských orechoch, celozrnných obilninách, strukovinách, zelenine, vajciach, hydine, mlieku, jogurtoch a marhuliach.
Horčík – chráni telo pred napätím a zlepšuje psychický stav; najmä banány, paraorechy, slnečnicové semená, mak, nelúpaná ryža, pšeničné klíčky a sójové bôby.
Ak ma nejaky problem riesenie je zbytocne sa koli tomu trapit a ak riesenie nema, trapenie je viac ako nekonstruktivne...
Nepomáha mi na to nič, len fakt vypnúť a robiť všetko na úrovni nespoločenského článkonožca.
@3 alebo ako pise vitamin B (konkretne B3).
hudba s ktorou sa uvolnis tiez moze pomoct.
rozne bylinky, napriklad medovka lekarska alebo jasmin(kvet ale bez zeleneho caju).