pivo je jediné z ktorého som sa neožrala pod obraz boží a z ktorého som negrcala..vždy sm z neho len do nálady a aj tak,ten tvrdý chlast,je ti z neho len zle,bolí hlava a nič dobrého okrem hanby na ulici ti neurobí..
Mne všeobecne nechutí žiaden alkohol. Také pivo a víno ešte vypijem ale tvrdšie naozaj nemusím. Minule som bol na bowlingu a všetci si objednali pivo len ja jak taký blbec čokoládu Kukal po mne čašník jak po vyšinutom
ako mona nic v zlom ale je to trapna anketa lebo preco spajas nespojitelne??? napr. pivo a vino?? akym sposobom si to mohla dat ku sebe??? ja milujem pivo.. a vino mi nevadi ale v takejto ankete by som ho nikdy neoznacila... si to mala dat racej odobitne ako takto spolu...hmm... pivo musi byt samostatne..a whisky taktiez... whisky a medovina nejde k sebe....
@16 Olina ty sa radsej strat hey a neoxyduj v mojej ankete, a ty vypijes aj hovno ked davaju tak sa do tohoto nestaraj, ok? tam sa hlad do svojej ankety,
Pivo ide pomaly do halvy a je z toho prijemnejsi pocit ako z nejakeho tvrdeho po ktorom si vecsinou nic nepametate.Plus pri nom vydrzite dlhsie sediet a menej miniete tod moj nazor osobny!!!
@22 po prvé píše sa ty a nie ti, to ta asi v skole neucili, heh, a co ty o tom mozes vedit a vobec ale vobec si ma nevidela, iba s tym vinom naposledy tak neklam,a ty pijes aj tak iba to sampanske DETSKE, no hanba, tak tu aspon netlc do ostatnych bludy!!!!!!!!!!!!!!
@23 ti jeblo??a ja si budem pisat ako sa my zace...=DDD bleeeeeee.... a nestaraj sa...hmm.. a to hovori ta orava o otm detskom..hmm... saQ co som milńule videla jaQ si si kulala do seba sirup s vodof...hmm... fakt newes co dalej???hmmm....toto nema zmysel..tak racej id,.desi dopc...
@24 ma laskavo nevsstvi, a necela si napisat otrava namiesto orava? nauc sa pisat moja zlata, a aka voda ze sirupom? sa spamataj!!!!!!!!!!!! wes co id si snupat pizzu a mne dat svaty pokoj!!!!!!!!!!! vol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ale piv mmh
Inak čerešňa a Vinea, kombinacia za všetky drobné.
aaa nemám rada nič z tej bohatej ponuky