je dobroprajný nie naoko ale skutočne, nenosí masku nemá strach je sám sebou, nepozná závisť, vie kto je a je s tým zmierený, odpúšťa lebo vie že ked odpustí bude šťastný on a dokáže milovať nielen seba ale rovnako aj druhých, nepotrebuje aby mu niekto potvrdil kto je alebo mu povedal aký má byť, pozná svoju hodnotu , nedá sa kúpiť
Som jediná, ktorá to "milovanie sa" pochopila ako činnosť s inou osobou?
No ale keďže som sa už dovtípila, ako si to myslel... Netuším. Neviem si to ani len predstaviť. Asi nepoznám človeka, ktorý by sa vyslovene miloval. Ale zrejme je jedno, čo robí, dôležité je, že je šťastný. Rozhodne šťastnejší ako väčšina ľudí na tejto planéte. A to mu závidím.
Ja sa mam rad a lasku si prejavujem tak, ze rozjimam nad svojou krasou pri zrkadle, objimam sa, hovorim si hrejive slova, kupujem si pekne darceky a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čo robí človek ktorý sa miluje? nerozumiem otázke
No ale keďže som sa už dovtípila, ako si to myslel... Netuším. Neviem si to ani len predstaviť. Asi nepoznám človeka, ktorý by sa vyslovene miloval. Ale zrejme je jedno, čo robí, dôležité je, že je šťastný. Rozhodne šťastnejší ako väčšina ľudí na tejto planéte. A to mu závidím.