počas fajčenia sa zužujú cievy, klesá tlak a pri následnom znížení tlaku sa ti "krúti svet" - aby tu bola aj nejaká odpoveď k téme i keď niekedy ma zaráža, čo všetko človek nevie
23 komentov a ziadny to este nevysvetlil pravdivo.. omg uplne kazdemu sa prvych povedzme 10-20-30 cigariet ktore hlavne fajci normalne ze vdychuje do pluc toci hlava.. telo nie je zvyknute na nikotin a to tocenie hlavy robi nahle prudke zvysenie tlaku..takze neboj sa ńerobis vobec nic zle len si telo trochu potrebuje zvyknut. GL vo fajciarskej kariere
@soreljulien presne naopak. fajcenie zvysuje tlak ty hlupak. preco by potom asi fajciari mali zvysene riziko infarktu,, porazky atd?? zo znizeneho tlaku??? to by potom bolo zdrave fajcenie..
mne sa niekedy zatoci hlava aj teraz ( fajcim cca 8rokov ) ked fajcim cigu velmi rychlo a je tazka. + rychlym fajcenim sa nici filter tzn este viac bordelu clovek vdychuje. ak ste si tu cigu podavali tak ste pretiahli filter co znamena, ze vdychujete viac bordelu a z toho sa toci hlava
@n0win0u aspon sme sa pekne zasmiali mi co mame aspon trochu info ako to funguje na tom komente ze sa zuzia cievy a znizi tlak DD to by potom kardiologovia odprucali fajcit aspon 30 denne ludom s vysokym tlakom D
To je normálne, hlavne na začiatku.. Ale aj potom neskôr sa ti z času na čas zatočí hlava... Ale neviem to celkom zdôvodniť.. Ja mám pocit že čím hnusnejšie cigarety tým väčšia šanca že sa ti z nich zatiočí hlava, keď fajčíš prvé... Napr. z Mayfair sa mi tk trochu točí hlava vždy keď ich znovu začínam fajčit... z Lambert&Butler sa mi nikdy netočí hlava.. Ale možno si to všetko len namýšlam
no a tiez to je aj od toho ako rychko fajcis. ja som uplny pohodak ja si potiahnem a mam kludne aj 20 niekedy aj 30 sekund pauzu a az tak si zase potiahnem. fajcim davidoffky tie su aj dost dlhe takze jednu cigu fajcim kludne aj 6 minut.. kdezto ked rychlo tahas a das celu cigu za 3 alebo snad aj za menej tak to by sa kazdemu tocila hlava..
@mrxxx zato ty si povedala p*covinu o niečo hodnotnejšiu, ešte chceš poučovať ty mulica? : CO2 vznika nedokonalým spalovaním takže to tam môže byť prevažne z tabaku uhlík by mal horieť dokonale preto dajú aj takú velkú teplotu a toto CO2 spôsoboje malatnosť točenie hlavy a vo velkých dávkach tiež smrť ale to z nedostatku kyslíka +- U mladých lidí je v mnoha případech příčinou závratě nízký tlak krve, při kterém také vzniká nedostatek kyslíku v mozku.
@gabushhello Nikotín každému na začiatku roztočí hlavu. Po čase si na to telo zvykne a prestane sa ti točiť hlava. Ale nevidím v tom pointu prečo začínať...
@soreljulien po nemecky bohuzial neviem. chces mi povedat hej ze ak ma clovek tlak 130/85 a vyfajci cigaretu, tak po jej dofajceni ma dajme tomu 110/65? DDDD hovorim to by bolo potom fajcenie ako super prevencia srdcovo-cievnych ochoreni.
k hlavnej otazke-proste zo zaciatku je to uplne normalne a jak si telo zvykne tak prestane
a prestane tu zase kktiny poucovate ze preco 15 rocny fajci. Lebo sa tak rozhodol. Jeho vec, jeho zivot..
@dee99 kazdy si mysli ze deti alebo mlady ludia vo veku ja neviem od 12 do 18 zacinaju pit, fajcit, drogovat, sexovat s frajeriny... pritom som si ista ze minimalne v dvoch tretinach pripadov to tak nie je. Proste to su urcite veci na tomto svete, zahalene ruskom tajomstva, v podstate zakazane da sa povedat a mlady clovek chce objavovat svet, so vsetkym co k tomu patri tak ho logicky velmi lakaju aj tieto veci..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a budes sa divit, ale aj ked sa ti netoci hlava.
problem solved.
z fyziky si asi exceloval na strednej
nizky tlak sposobuje tocenie hlavy, ale ked fajcsi urcite nemas nizsi tlak ako pred fajcenim
a neviem aky ma zmysel mi postnut nemecku stranku, kde typek popisuje, ze sa mu kruti hlava ked fajci shishu a odpovedaju mu tam bezni ludia
fakt neviem co toto ma byt za retardovany argument
» www.zdravie.sk/clanok/30351/me...
nizsie si precitaj ako co je a ako vznika vysoky krvny tlak a to, ze vznika zuzenim ciev
poveedz @edisek ovi
k hlavnej otazke-proste zo zaciatku je to uplne normalne a jak si telo zvykne tak prestane
a prestane tu zase kktiny poucovate ze preco 15 rocny fajci. Lebo sa tak rozhodol. Jeho vec, jeho zivot..