Čítam si fórum, občas prispejem, pozriem si Môj Birdz a fotky kamarátov, prečítam si Nonormalove blogy, kochám sa svojou webkou, čítam zaujímavé veci v časáku a občas odpíšem na TSku čo ku mne zablúdi.
moje portfolio spociva v rozveselovani ludi, ci uz blogmi, prispevkami do for, komentami k blogom, stavom a fotkam, pisanim TS-iek, mojim profilom a fotoalbumom a vobec veskerou laskou, ktoru vam tu prinasam.
okrem toho davam dobre rady, ktore aj prijimam a mam tu partiu, s ktorou si radi varime gulas v podobe pisania si roznych srand na roznych platformach.
No a nezabudajme na moje povestne ankety, z ktorych sa vsetci radujete.
čítam fórum, smejem sa na príspevkoch, niektorých stavoch a fotkách, potom sa snažím upokojiť sa poburujúcimi fórami, príspevkami, fotkami... čítam maslo, blogy, hviezdičkujem a sem-tam niečo komentujem... mením si príležitostne css, snažím sa donútiť odpísať na TS-ky, občas mám chuť hádať sa, prispievam trápnymi názormi a ešte trápnejšími blogmi... stačí?
nwm či som taká hlúpa alebo čo ale prečo ked som hlasovala a isla nieco pisat tak mi sem skočilo ze som napisala: len tak , a pritom som to vobec nepisala ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Komentujem.
Diskutujem.
Píšem.
Hádam sa.
Chválim.
Karhám za gramatiku.
Píšem blogy.
...
...
...
...
moje portfolio spociva v rozveselovani ludi, ci uz blogmi, prispevkami do for, komentami k blogom, stavom a fotkam, pisanim TS-iek, mojim profilom a fotoalbumom a vobec veskerou laskou, ktoru vam tu prinasam.
okrem toho davam dobre rady, ktore aj prijimam a mam tu partiu, s ktorou si radi varime gulas v podobe pisania si roznych srand na roznych platformach.
No a nezabudajme na moje povestne ankety, z ktorych sa vsetci radujete.
ale inak z každého rožku trošku... spojené s nudením :/