Kedze som mala sportovych aktivit az privela a bola som z toho v strese, vybrala som si niekolko top sportov ktore teraz robim pravidelne a ostatne ked tak len velmi vynimocne
Moje aktivity su teraz nasledovne:
1x tyzdenne tenis
1x badminton
1x pole dance
1x silovy trening (teraz v lete vonkajsie workouty)
2x behanie
Ale blbe je ze som sa brutal namotala na badminton teraz a bola som dnes cize na tento tyzden uz mam splnene ale strasneee chcem ist aj zajtra a najradsej by som len badmintonovala teraz xD
A mam aj novu cervenu raketu a ruzovy obal
@xxar3s viac ako 2 dni za sebou cvicit má opačný efekt ako by si chcel....telo rastie v oddychu a nie vo fitku,pochybujem ze máš tak dokonaly jedálniček a spánok,že to dokážeš uregenerovat dlhodobo
-občas nepravidelne cvičím
-niekedy sa najem keď si spomeniem že to vraj človek k životu potrebuje
-niekedy sa ovládnem a týždeň-dva si zvládnem nerýpať do jebákov
cvicim 6x do tyzdna - striedam kardio s kalistenikou, z toho aspon 3x do tyzdna tak hodinku-hodinku a pol behavam. pripadne v jeden den cvicim a vecer si zabeham. a strasne by som chcel chodit plavat ale neviem sa udrzat na jednom mieste v hlbokej vode
Začala som chodiť plávať a snáď to bude mať nejaký efekt. Od júla mám súkromnú lektorku pole dance a večer doma cvičím relaxačnú jógu, ale to asi skôr pre.dušu ako pre telo
A hrozne sa.snažím zdravo stravovať, vyše roka nejem mäso a myslela som si, že mám disciplínu ako-tak ma úrovni na úpravu diéty a obmedzenie ďalších škodlivín, ale nie a bývam s frajerom, ktorý mi kupuje croisanty, chipsy, čokolády, pivo, cidre a víno, vkuse by len vyprážal a potom mi hovorí, že som tučná
Ani bačov a i tak ho mám dobré aj keď nepatrím k tým objemnym ale skorej k tym šlachticom, sama šlacha ale no skús si dovoliť zožrať aj tank a nepriberiem
@darkpassenger no tu ide skor o to aby si pribral a nebol suchy. Pozri sa kam to dotiahol Schwarzenegger so svojimi svalmi... Na guvernera kalifornie, a pritom to bol obycajny chlapec z rakuska co sa narodil par kilometrov odtialto.
@xxar3s ja nie som suchý nemam prepadnutý hrudnik len proste mam taku stavbu tela a priberiem len tak ze si budem pichat alebo budem zrat picoviny a to mam u prdele
Pre mňa sú cesty a chodníky na severe Slovenska tá najlepšia turistika. Výmole, hrbole, bahno kde len dovidíš a každú chvíľu sa bojím, že nastane zosuv pôdy alebo lavína. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Moje aktivity su teraz nasledovne:
1x tyzdenne tenis
1x badminton
1x pole dance
1x silovy trening (teraz v lete vonkajsie workouty)
2x behanie
Ale blbe je ze som sa brutal namotala na badminton teraz a bola som dnes cize na tento tyzden uz mam splnene ale strasneee chcem ist aj zajtra a najradsej by som len badmintonovala teraz xD
A mam aj novu cervenu raketu a ruzovy obal
-niekedy sa najem keď si spomeniem že to vraj človek k životu potrebuje
-niekedy sa ovládnem a týždeň-dva si zvládnem nerýpať do jebákov
A hrozne sa.snažím zdravo stravovať, vyše roka nejem mäso a myslela som si, že mám disciplínu ako-tak ma úrovni na úpravu diéty a obmedzenie ďalších škodlivín, ale nie a bývam s frajerom, ktorý mi kupuje croisanty, chipsy, čokolády, pivo, cidre a víno, vkuse by len vyprážal a potom mi hovorí, že som tučná
@Laurikaaa