Ahojte,potrebujem radu lebo som uz zúfalá... Paci sa mi jeden chalan, pise mi, v skole sa zdravíme a usmievame po sebe ale je iný,iný ako ostatní.. Bohužiaľ sme sa este nerozprávali a chcela by som s nim ist von,ale on ma nezavolá, je taky ze napíše a
A prečo by si nemohla zavolať ty jeho ? Aha veď to je pod úroveň žien robiť takéto nekomfortne ponižujúce veci ... Ale zato keď .... ani nebudem písať, radšej ...
Ja som zažila niečo podobné... S tým rozdielom, že som sa mu pár krát prihovorila ale vôbec sme si nepísali... Tiež sme sa po sebe usmievali a zdravili sme sa... Osobne si myslím, že keď je taký hanblivý nikam ťa nezavolá... Ak ho veľmi chceš, mala by si sa mu prihovoriť aspoň... Nemusíš ho hneď volať von...
Ja ti poviem tak.. aj keby, že si škaredá ako noc (čo si vôbec nemyslím), každý chalan sa poteší ak zistí, že sa nikomu páči - či z toho aj niečo bude to už je druhá vec. Buď mu napíš, keď sa hanbíš alebo chod za ním.. toľko príležitosti ti unikne medzi prstami ak nebudeš akčná...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Nejak mu naznač, že sa ti páči.. ved si ho po škole odchyť a zbehnite na zmrzku.