Co mam robit ked mi povie ze chce cas ?,..ako nepozname sa dlho ale tak myslim ze sa mu pacim ..aj mi to povedal a...a zrazu ze potrebuje cas aby ma spoznal...chlap...nemali by to robit skor zeny ??
no a co ze chce? tak bud mu ho daj alebo nedaj a kasli na neho...ina moznost nie je. cas je dobra vec vo vztahoch. to, ze sa mu pacis je fajn, ale na vztah to nestaci, takze ked ta chce spoznat, tak sa tes, ze k tomu pristupuje zodpovedne.
no sak jednemu kamosovi povedala kamoska toto podobne a su v pohode spolu doteraz len ona pouzila prirovnanie (neviem to presne od slova do slova takze ked to cita osoba co to povedala dufam ze ma nezabije : Keď malé dieťa drží v ruke motýľa potrebuje sa chvíľu aj preletieť a nebyť stále držaný v jeho rúčkach. a chodili vtedy spolu nejak asi tyzden a chodia spolu dodnes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Zacina sa mi to poslednu pacit ako sa otaca garde co sa tyka balenia opacneho pohlavia