mne vtedy pomaha ticho, samota, vela caju a pozeranie kvalitnych dram (idealne s mads mikkelsenom), nebranim sa ani sladkostiam. alebo si prezeram ilustracie, tie ma raz dostali z dost zlych dni. idealne so psom/mackou na kolenach a v posteli.
v takej chvili:
- objednam si nieco dobre na jedenie /pizza, sushi/
-zahrabem sa do postele
-zatiahnem zaluzie/zavesy
-pozeram moje dva najmilovanejsie serialy - Sex v meste a Ally McBeal. prave ta ich "jednoduchost", humor a postavy ktore zboznujem (John Cage) mi vzdy vedia zlepsit naladu a dodat nadej ze bude vsetko OK
@atropabelladona ,
ale spať dlho, najlepšie by bolo prespať celý mesiac a potom sa zobudiť tým že na žiadne nepríjemnosti si nepamätáte, tak ani nikdy neboli
spať. pozerať filmy, čítať, kecať s niekým hoci o kokotinách, proste čokoľvek na odpútanie pozornosti. alebo ísť sa prejsť, pre ľudí čo nie su zdochliaci jak ja možno aj zabehať, pritom počúvať hudbu.....ako v tom prvom štádiu je fajn len odpútať pozornosť, ale keď to trvá príliš dlho tak sa rozhýbať a niečo robiť.
@hetfield , keby som zniesla alkohol možno by som si aj ja dala tatranský čaj lebo to jediný alkohol z ktorého som sa neopila aj keď som ho pila len jediný raz a v domnení, že to je normálny čaj a vypila som plný hrnček naraz
ale no, veď je to veľmi jednoduché, pokľakni a porozprávaj sa úprimne s Ježišom, alebo so svojim anjelom strážnym, prípadne Matkou Božou Máriou...
vyžaluj sa, popros ích o pomoc a ta určite príde :-S :-S :-S
@zajkousko ,
ešte som na tom dosť dobre lebo kebyže som natom tak zle ako keď som vstávala...prepáč filip, ale by som ťa teraz poslala do psej matere
dosť som sa modlila a každú noc odprosovala boha a všetko mi to bolo na hovno, vieš milý filipko, takže ťa poprosím, teraz na mňa s cirkvou a svätými nechoď.
@hetfield ,
á a naozaj nie aj chalan ktorý mi nalial na mňa neveriacky pozeral a ja to tiež nechápem keď sa zvyčajne opijem z deci griotky @samtord , to ti verím, ty posadnutý vagínou smoklíkovej @kosmiklove je to tvoja vec či mi veríš
have a hug day... objatia pomáhajú objimam každého, koho stretnem na prestávke, spolužiakov, spolužiačky, známych ľudí na ulici... mám lepšiu náladu aj ja aj oni
@sapphirizing ,
niečo ti prezradím...raz som to skúsila aj ja, ale som to oľutovala keď mi robili výplach žaläúdka a vtedy som si povedala, že nikdy viac
tak činností je viacero. idem zahádzať si chumelice na basketbalový koš. niekedy zas oprášim starú šachovnicu a prehrajem si nejakú partiu z internetu, ale to fakt som na tom zle vtedy ďalšou poslednou možnosťou u mňa je pustiť si film (seriál), uvoľniť sa a pri tom vypínať a občas zapínať zvuk a na základe neverbálnej komunikácie, keď je ticho uhádnúť o čom to v tom filme, seriáli točia už som v tom taký dobrý, že skoro celý film dokážem pozerať aj bez zvuku a viem o čo tam ide ale už ma to nebaví tak aké to bolo zaujímavé v začiatkoch, keď boli i pomerne srandovné kačičky.
@miki24 ,
ja zas rada počúvam rozprávky na cd a si ich predstavujem
inak, v škole idem na keramiku a babranie sa v hline fakt upokojuje, len škoda, že keramiku máme len večerv@dogyno havko ja viem @xrumka ,
pome sa spolu opiť @loveistheanswer ,
však počkaj keď hodím na blog moje najkurióznejšie príhody
robit zadanie. po par minutach sa bude tvoja mysel uplne zaoberat tym ze ta boli chrbat ako sa tak nad tym sklanas a ked po dvoch hodinach skoncis, nemyslis na nic ine ako na spanok. a vyspis sa z toho
Nemas robit daco do skoly, ze by si sa do toho zahrabala, a nemyslela na blbosti? A inak - mne pomaha najmä NEticho - pri tom sa vela rozmysla a to v tychto stavoch nie je dobre... cokolada - no comment, kludne aj kilo, no a co... a na plochu compu si daj nieco strasne pozitivne napr obrovsky napis - svet je super!! a proste si na to cum a usmievaj sa a citaj si to
@die , ja keď sa vraciam z praxe na intrák som rada, že žijem...vieš aká záťaž je 10, 13 ľudí pomasírovať? a niektorí keď sa vyzlečú máš chuť ujsť od smradu
@loveistheanswer ,
máš na výber: noc s mojou spolužiačkou mirkou, ktorá váži 120 kg a je krpatá, ale širokánska
alebo noc s mojou spolubývajúcou táničkou, ktorá je bardejovská cigáňka klikopka :-d
takže...radšej prehraj, ti radím ja :-S
“Dokonca aj v nejasných časoch je dôležité uviesť veci na správnu mieru.” – Henry David Thoreau
1. Si živý.
2. Si schopný vidieť východ a západ slnka.
3. Si schopný počuť spev vtákov a vĺn narážajúcich o pobrežie.
4. Môžeš vyjsť von a cítiť jemný vánok v tvojich vlasoch a teplo slnka na tvojej koži.
5. Vieš, ako chutí skvelá čokoláda.
6. Včera si nešiel do postele hladný.
7. Dnes ráno si sa zobudil so strechou nad hlavou.
8. Mohol si si vybrať, čo si dnes oblečieš.
9. Nemusel si sa báť o svoj život.
10. Prekonávaš niektoré ťažké prekážky a učíš sa ako prežiť.
11. Často sa strachuješ o to, čo budeš so svojím životom robiť – tvojou kariérou, tvojou rodinou, kam povedú tvoje ďalšie kroky atď. – čo znamená, že máš ambície, vášeň, motiváciu a slobodu robiť svoje vlastné rozhodnutia.
12. Žiješ v krajine, ktorá chráni tvoje základné ľudské práva a slobodu.
13. V porovnaní so zvyškom sveta si silný a zdravý človek – ak dnes ochorieš, tak sa vieš rýchlo zotaviť.
14. Máš priateľa alebo príbuzného, ktorému chýbaš a teší sa na tvoju ďalšiu návštevu.
15. Máš niekoho, s kým sa môžeš potešiť.
16. Máš prístup k pitnej vode.
17. Máš prístup k zdravotnej starostlivosti.
18. Očividne máš prístup aj na Internet.
19. A vieš čítať a písať.
Pravdou je, že si na tom oveľa lepšie, ako väčšina ľudí na tomto svete. Pripomeň si to vždy, keď sa budeš cítiš zle a pamätaj si, že je treba byť vďačný za všetky veci, ktoré vo svojom živote máš.
v@loveistheanswer ,
aaa...už som zistila prečo chceš tak vyhrať teba láka predstava stráviť noc s mirkou dobrý výber, nebudeš potrebovať ani matrac, ani vankúš aj prikryť sa budeš mať čím
@biancadetolle nemáš začo.. skús ak budeš mať čas mrknúť tú stránku..sú tam úžasné články..ak ti je dobre,zle, ak si šťastná či smutná.. určite sa v tom nájdeš..strašne zaujímavé a pravdivé to je
V takych chvilach je celkom fajn tvorcia cinnost, ja vtedy napr zvyknem komponovat hudbu, resp. pokusam sa zahrat svoje emocie. Tento postup je ale pouzitelny v rôznych oblastiach, niekto hra, iny kresli, tancuje, jodluje, sportuje atd...
ja neviem, zalezi od situacie... ked je to naozaj zle tak proste placem... ale to vydrzim tak par minut, potom proste musim nieco robit... bud si pustim Friends, alebo Two and half men alebo nieco ine... alebo zavolam nejakemu supis kamosovi nech ma trosku rozveseli... alebo idem von, alebo si s niekym pisem, alebo.. neviem
@biancadetolle auto nemám žiadne, takže to si ma pletieš s tým z vyššieho poschodia a či ostanem o hlade je mi jedno čo by človek pre teba neurobil :-S
@biancadetolle ved ja dobre viem kto si, som si ta nasla! ved o tom hovorim, bola som vtedy v BA, v maji 2010 a boli sme stedy s matom a to bol bazant na Mlynoch a volala som s tebou, uz neviem celkom ze rpeco
@loveistheanswer ,
radšej mi tú fľašu čím skôr otrieskaj o hlavu lebo sa znovu dostanem do stavu v ktorom som sa nachádzala ráno
končím s diskusiou...pre istotu
@biancadetolle take tie vytvory sluziace cisto na vyjadrenie emocii malokedy nahravam(nebolo by to dobre, pretoze v spomienkach by sa mi spajali so smutnymi okamihmi)...ale ak ta to zaujima, nieco malo z mojej tvorby je tu » soundcloud.com/headxxii...
raz si na tento výrok spomenieš, pretože Božie mlyny melú pomaly, ale isto...
príklad:
a ty pri chrípke zješ iba jednu tabletku a ozdravieš? preto aj chorú dušu treba liečiť niekoľko dní...
kto nemá trpezlivosť, kto nemá pokoru, kto nemá pevnú vôľu ťažko niečo dosiahne a tak je to so všetkým...
a neurazil som sa, neviem sa uraziť, viem odpúšťať, lebo verím v Boha....
@biancadetolle odpustím im, sebe. Začnem robiť veci, ktoré ma bavia. Prípadne nachádzať dôvody prečo to tak je, ak sa dajú nájsť. Väčšinou sa dajú :letim:
@biancadetolle aha myslel som, že riešime problém v ankete.
Inak, skúsenosť mám takú, že ľuďom dlhodobo nepomáha zamestnávať svoju myseľ niečím iným, nejakou činnosťou, preto aby som zabudol na totálne sklamanie zo seba... ani mne to nepomáha( -lo ) :letim:
no na také "stavy" som mala jedného človeka, ktorý mi vedel vyčariť úsmev na tvári fakt kedykoľvek.... a teraz.. neviem snažím sa bavíť s niekým z koho sklamaná nie som :p nech mi otvorí oči a väčšinou to pomôže..
@biancadetolle ak ťa sklamali ľudia okolo teba spoznaj niekoho nového... ja viem že to nie je ľahké, ale máš aj internet :p rýchla pomoc... a ten človek - spoznala som ho cez net... potom sme sa stretli no a potom.... to je už komplikovanejšie proste som oňho prišla... ale bol fakt ako take moje male slniečko
V tom momente si založím slúchatká do uší, idem do posilky a všetko to sklamanie zo seba a zo všetkého okolo mňa si vybijem tam pre mňa je to najlepšie terapia
kuknem si nejakú drámu na gooddrama.net, idem spať alebo vybielim ladničku.
Ale vždy, keď sa mi čosi také stane, niekoho stratím našťastie nových nájdem :3
A keď som so seba sklamaná, nikdy to dlho netrvá, bo nebudem sa ľutovať, som aká som a bodka.
Nemám byť prečo zo seba sklamaná. Nie som troska.
púšťam si seriály, lebo sa mi pri nich dá pekne nemyslieť.
alebo ak mám z čoho/za čo, tak sa nahulím, a vtedy viem tieto myšlienky a pocity vyhodiť a zaoberať sa myšlienkami ktorými ma baví sa zaoberať, a plne sa na ne sústrediť.
zhuliť sa, dať si sluchadla do uši, pustiť si hudbu a zavrieť oči... to je niečo užasné .. ako na koncerte... hmmmm... hned vas všetko prestane trápiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
175 komentov
- objednam si nieco dobre na jedenie /pizza, sushi/
-zahrabem sa do postele
-zatiahnem zaluzie/zavesy
-pozeram moje dva najmilovanejsie serialy - Sex v meste a Ally McBeal. prave ta ich "jednoduchost", humor a postavy ktore zboznujem (John Cage) mi vzdy vedia zlepsit naladu a dodat nadej ze bude vsetko OK
ale spať dlho, najlepšie by bolo prespať celý mesiac a potom sa zobudiť tým že na žiadne nepríjemnosti si nepamätáte, tak ani nikdy neboli
samota, ticho pomáha aj mne rovnako s nejakým filmom a s mojim psom, lenže bohužiaľ na intráku nič z toho nemám
čokoláda to áno, ale rock a kamoši...len jedna kamoška, ostatných takýto čas neznesiem pri sebe
@burble , je to fajnlen to treba vyčkať, aby to všetko aj zabralo a nie naopak...ako ja som teraz...že by som hrýzla, kopala
@kosmiklove včera si mi neveril keď som ti to písala
vyžaluj sa, popros ích o pomoc a ta určite príde :-S :-S :-S
ešte som na tom dosť dobre lebo kebyže som natom tak zle ako keď som vstávala...prepáč filip, ale by som ťa teraz poslala do psej matere
dosť som sa modlila a každú noc odprosovala boha a všetko mi to bolo na hovno, vieš milý filipko, takže ťa poprosím, teraz na mňa s cirkvou a svätými nechoď.
á a naozaj nie aj chalan ktorý mi nalial na mňa neveriacky pozeral a ja to tiež nechápem keď sa zvyčajne opijem z deci griotky
@samtord , to ti verím, ty posadnutý vagínou smoklíkovej
@kosmiklove je to tvoja vec či mi veríš
@marleymt ,
to ti verím
ale nie, ja väčšinou pijem dokola čaj, alebo jem pomaranče.
keby že sa z toho vypíšem asi by som sa hanbila sama pred sebou a to ku šťastiu nepotrebujem
ach radovan, ja som zabudla, ty čakáš odpoveď na sms-ku...za chvíľku, len vydrž
myslíš si, že sa ľutujem? @sapphirizing ,
prečítala som...zabit sa
niečo ti prezradím...raz som to skúsila aj ja, ale som to oľutovala keď mi robili výplach žaläúdka a vtedy som si povedala, že nikdy viac
tak sa postav predomňa ja idem po dedkovu 48-čku...súhlas? .-D
mám len ružové a tie ti musia stačiť
@loveistheanswer ,
ale fakt, ty kokso
ale bolo by to nanajvýš zaujímavé čítanie
no neviem, či by som mala chuť s depkou žúrovať
ja zas rada počúvam rozprávky na cd a si ich predstavujem
inak, v škole idem na keramiku a babranie sa v hline fakt upokojuje, len škoda, že keramiku máme len večerv@dogyno havko ja viem
@xrumka ,
pome sa spolu opiť
@loveistheanswer ,
však počkaj keď hodím na blog moje najkurióznejšie príhody
idem vonku
@n0win0u , máš pravdu sorry
:ehm:
máš na výber: noc s mojou spolužiačkou mirkou, ktorá váži 120 kg a je krpatá, ale širokánska
alebo noc s mojou spolubývajúcou táničkou, ktorá je bardejovská cigáňka klikopka :-d
takže...radšej prehraj, ti radím ja :-S
Autor článku: Bernard Koprna
“Dokonca aj v nejasných časoch je dôležité uviesť veci na správnu mieru.” – Henry David Thoreau
1. Si živý.
2. Si schopný vidieť východ a západ slnka.
3. Si schopný počuť spev vtákov a vĺn narážajúcich o pobrežie.
4. Môžeš vyjsť von a cítiť jemný vánok v tvojich vlasoch a teplo slnka na tvojej koži.
5. Vieš, ako chutí skvelá čokoláda.
6. Včera si nešiel do postele hladný.
7. Dnes ráno si sa zobudil so strechou nad hlavou.
8. Mohol si si vybrať, čo si dnes oblečieš.
9. Nemusel si sa báť o svoj život.
10. Prekonávaš niektoré ťažké prekážky a učíš sa ako prežiť.
11. Často sa strachuješ o to, čo budeš so svojím životom robiť – tvojou kariérou, tvojou rodinou, kam povedú tvoje ďalšie kroky atď. – čo znamená, že máš ambície, vášeň, motiváciu a slobodu robiť svoje vlastné rozhodnutia.
12. Žiješ v krajine, ktorá chráni tvoje základné ľudské práva a slobodu.
13. V porovnaní so zvyškom sveta si silný a zdravý človek – ak dnes ochorieš, tak sa vieš rýchlo zotaviť.
14. Máš priateľa alebo príbuzného, ktorému chýbaš a teší sa na tvoju ďalšiu návštevu.
15. Máš niekoho, s kým sa môžeš potešiť.
16. Máš prístup k pitnej vode.
17. Máš prístup k zdravotnej starostlivosti.
18. Očividne máš prístup aj na Internet.
19. A vieš čítať a písať.
Pravdou je, že si na tom oveľa lepšie, ako väčšina ľudí na tomto svete. Pripomeň si to vždy, keď sa budeš cítiš zle a pamätaj si, že je treba byť vďačný za všetky veci, ktoré vo svojom živote máš.
Zdroj: projektzivot.org
aaa...už som zistila prečo chceš tak vyhrať teba láka predstava stráviť noc s mirkou dobrý výber, nebudeš potrebovať ani matrac, ani vankúš aj prikryť sa budeš mať čím
len sa zahrávaj s diablom odnesie si ťa do pekla a tam si ťa bude opekať na ražni
@ludusinqa95 ,
ďakujem, ten článok je zaujímavý a musím priznať, že aj pravdivý
jaaa? ja nikdy, ja som predsa hotový anjelik, čo to nevidíš?
ja sa pekla dokonca bo bo bojím :-S
nebuď sviňa a neprezrádzaj...nikto predsa nemusí vedieť, že mám na teba chuť
@ludusinqa95 ,
pozriem, zdása, že máš pravdu
@socrates ,
to naozaj? a niekde tvoju hudbu aj prezentuješ?
ja neviem, zalezi od situacie... ked je to naozaj zle tak proste placem... ale to vydrzim tak par minut, potom proste musim nieco robit... bud si pustim Friends, alebo Two and half men alebo nieco ine... alebo zavolam nejakemu supis kamosovi nech ma trosku rozveseli... alebo idem von, alebo si s niekym pisem, alebo.. neviem
ty predsa nemusíš, ja mám chuť na tvoje mäsko, ty na moje nesmieš :-S
tánička, teba som ešte s depkami nezažila...ou u u dúfam, že si dobre pamätám tvoje meno
@loveistheanswer ,
to naozaj? o o o o...nevedela som, že si hmm...ako sa to nadáva...autokanibal
ty potom ostaneš o hlade, vieš? :-S
chceš vedieť čo?
tak...napr. si nevylupneš oko alebo si neodrežeš končatinu alebo si nevytrhneš zub a...neprídeš mi robiť model
ani náhodou...hovorí ti niečo nick mm47? tak čo, už vieš?
ale klut, jeho priateľka by mohla žiarliť
@ssnehulienka ,
ja mám stále tento nick, odkedy som sa registrovala
jo áno tánička mala som jeden čas, ale ho tu neprezradím lebo už mám nevítaných hostí
a pamätám si aj na ten telefonát
ano vidím
@loveistheanswer ,
radšej mi tú fľašu čím skôr otrieskaj o hlavu lebo sa znovu dostanem do stavu v ktorom som sa nachádzala ráno
končím s diskusiou...pre istotu
@mm47 čakala som kedy sa zjavíš
idem si písať s mefistelom on sa mi aspoň necháva vyciciavať
keby to bola pravda, už tu nepíšeš
ale keď tak potom túžiš môžem to napraviť
a kde máš krvavé oči? azuby? hááá?
jedine jazyk máš taký klský...možno
ale nie ako upír lebo ten ho má sladký 8)
veľmi jednoducho ho máš červený a je to priečne pruhovaný...dosť somatológiu vynechám
a opováž tvrdiť, že nemám pravdu
raz si na tento výrok spomenieš, pretože Božie mlyny melú pomaly, ale isto...
príklad:
a ty pri chrípke zješ iba jednu tabletku a ozdravieš? preto aj chorú dušu treba liečiť niekoľko dní...
kto nemá trpezlivosť, kto nemá pokoru, kto nemá pevnú vôľu ťažko niečo dosiahne a tak je to so všetkým...
a neurazil som sa, neviem sa uraziť, viem odpúšťať, lebo verím v Boha....
drž sa moja zlatá :-S :-S :-S
ty si veriacy?
@zajkousko
och filip...z ase si ma dostal. ako ty to robíš, že máš na mňa taký vplyv? :-S
škoda, že keď som chcela lajkovať musím byť prihlásená, ale tá prvá skladba sa mi páčila s tým klavírom
Legendarna Kika
@mm47
no veď počkaj, ty petržalský parchant
Inak, skúsenosť mám takú, že ľuďom dlhodobo nepomáha zamestnávať svoju myseľ niečím iným, nejakou činnosťou, preto aby som zabudol na totálne sklamanie zo seba... ani mne to nepomáha( -lo ) :letim:
a ja som práve chcela napísať: čokoládu s hudbou nabal a zabehať si choť sama
len polroka si dostal za ...za čo vlastne? .-D
Ale vždy, keď sa mi čosi také stane, niekoho stratím našťastie nových nájdem :3
A keď som so seba sklamaná, nikdy to dlho netrvá, bo nebudem sa ľutovať, som aká som a bodka.
Nemám byť prečo zo seba sklamaná. Nie som troska.
Staraj sa o druhých, pomôž im. Taktiež pomáha.
Stačí najmenší skutok ako je darovanie krvi alebo pomoc deťom v domove.
a čo nerobiť?
mimochodom sa mi páči tvoj nick
púšťam si seriály, lebo sa mi pri nich dá pekne nemyslieť.
alebo ak mám z čoho/za čo, tak sa nahulím, a vtedy viem tieto myšlienky a pocity vyhodiť a zaoberať sa myšlienkami ktorými ma baví sa zaoberať, a plne sa na ne sústrediť.
náhodou nie je to tak, že keď si nahúlený vypustíš všetky myšlienky z hlavy lebo sa nedokážeš na nič koncentrovať?
predpokladám, že keď si pokomentoval všetky diskusie, išiel si spať
A KOľKO TOHO MÁš V SEBE?
ACH JO
nejak sa mi tomu nechce veriť
to s tým ľutovaním viem a máš pravdu