Ahojte, písala som si s jedným chalanom cez sms, v živote sme sa nestretli a ani to nebolo vážne (neviem, ako sa ani volá), a on ma teraz prenasleduje cez mobil. Voláva mi aj 500 krát za deň ( z clir), ale viem, že je to on, lebo niekedy sa ozve. Čo mám s
ahoj, urobila si možno chybu, keď si mu dala číslo. ale možno sa to dá, skús zajsť osobne do Orangeu alebo do Eurotelu a nejak im to vysvetli.. hm, ale skôr si myslím, že s tým neurobia nič, skúsiť to ale môžeš.. možno by si skutočne mala zmeniť číslo...
a skús mu to nedvíhať, nereagovať, nepísať mu sms typu "prestaň..." lebo to ho môže este viac provokovať...
Hej za prve je dobre skusit prestat reagovat. Za druhe je dobre behnut za operatorom ktory je myslim si ze povinny toto cislo odpojit ak ta otravuje a neviem ci nie aj zadara. A tretia moznost je ak mi osobne napises no a tam sa dozvies myslim to vazne. Cau.
ja by som to skúsil nejako inakšie.Ak máš jeho číslo tak ho daj presmerovať v mobile.A Ak jeho číslo nemáš a volá cez klirko.Tak si na jeden deň vipni mobil a potom ti prídu správy s tel. číslami od tých ktorý ti prezvaňajú.A ak ti prezváňa neustále.Tak potom číslo s najväčším počtom vyhráva a môžeš ho presmerovať.
Jukka operátor nieje nič povinný, ak niečo by s tým spravil tak to je len jeho dobrá vôľa ale inak mu to môže byť jedno a Adukienka otravovanie nie je trestná činnosť v tomto rozsahu, ak sa ti nevihráža tak s tým ani polícia veľa nespraví, ale skús točo ti poradil Xenomorph asi to bude najjednoduhšie, lebo už počujem čo ti povie operátor.
Dakujem zatiaľ za všetky rady Blokovať sa dá, ale len všetky hovory, a nie len jeden, aspň v mojom mobile, tak to by som potom blokla hovory od všetkých a to nechcem. Ja sa nanho snažím nereagovať, ale už to trvá týžden, aj mu to beriem, aj ignorujem, aj som ho prosila, nech prestane a on nič. A Vrba to naozaj by s tím ani polícia nič nespravila?
Adulienka888: tak ako Vrba powedal ani operator a ani policia s tym nic nesprawia. Wed si ponechaj pausal a zmen si cislo. (tusim to ani wela nestoji) Inak newjem ci sa mi to len zdalo ale aj t-mobile a orange maju na swojej stranke "telefonny zoznam". Ak nie tak skus pozret w tom starom zozname co niekto kedysi ukradol (rok 2003), mozno to tam bude.. Pobehaj nejake warez fora urcite to tam bude na stiahnutie, alebo si zozen niekoho kto ho ma, ale werejne sa ti s tym asi neprizna lebo je to trestne..
noo ja by som mu dvihla a polozila mobil na stol nech mu to zere kredit abo nieco ine,ako to tu uz niekto povedal...noo a smsky jednoducho ignoruj.ak ti vola s clirkom...zdvihni,ak sa ohlasi nechaj mobil tak...ignoruj ho.aj mne sa to raz stalo,nikomu som nedavala cislo,vobec,len zrazu mi zacal vyvolavat nejaky uchyl ...noo a riesila som to ignoraciou...prestal..asik si nasiel inu obet ...noo ale jednoznacne si spravila chybu ked si dala cislo cudziemu cloveku.
Este raz vdaka za všetky rady, už sa to celé skončilo, mám nové čísl Možno by s tým raz prestal, a nasiel niekoho iného ako ten tvoj psychopat nia ale neviem. Naozaj som spravila chybu, že som mu dala číslo, aj ked som ho nepoznala, tak dúfam že sa aspon vy z toho poučíte a dávajte si na také známosti pozor Inak wevo, nechces moje nové číslo? Hadam ti už môžem veriť,ked si slúbil, že s tým prestanes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a skús mu to nedvíhať, nereagovať, nepísať mu sms typu "prestaň..." lebo to ho môže este viac provokovať...