To kopírovanie by som ešte dokázala ignorovať, ale keď mi dotyčná/dotyčný ešte pošle 4 TS za 10 minút z ktorých ani na jednu neodpíšem to už dokáže aj otravovať :/
@malapohroma proste sa na to vyser, niekto ma asi vazne psychicke problemy, alebo nedostato pozornosti od rodicov a potom si to kompenzuje takto Iba toho niekoho polutuj
Poučiť sa z jedného prípadu. Takže ti môže pomôcť len tomas. a potom aby to všetci videli, že takéto kktiny sa nerobia. ak niekto nevie čo s css-kom a chcel by ho, nech niekomu kto sa vyzná napíše. koniec koncov od toho je tu stovka návodov. ak sa niekomu tak moc páči tvoje css-ko stačí sa opýtať.
potom stačí zaviesť ochrannú známku. známe c v krúžku, ktorý chráni autorské práva. myslím, že také css je autorské keď si ho človek vyrobí sám.
BAN nepomôže. Blokovanie IP tiež nie. sú premenné IP adresy a prehliadače, ktoré skrývajú IP adresu. potom sú iné PC v kaviarňach u kamarátov.
takže jediné je to, hodiť to i do pravidiel ktoré sa premenili a vôbec sa mi nechceli čítať ako sorryy aby bolo jasné, že sa to nesmie a niekto sa neohrádzal. a potom ako napísal @veve a tiež len jednu maličkosť tú špeciálnu funkciu zákazu kopírovania textov v blogu. lebo ma to serie! fakt! ďakujem za prečítanie i odrlovanie big textu!
Nejaké decko má prázdniny a nudí sa, preto sa chce zabaviť a teba naštvať. A ja už inak tiež sa prestávam orientobvať v tom, čo sú tu pravé nicky a čo nie sú.
@malapohroma ...mozno som naivna ale uz si sa skusila s tym clovek (kľudne) dohodnut na tom aby urobil vlastne css a tvoje vymazal?..mozno ho/ju treba k tomu len nakopnut
@kevin no, autorske pravo mas na vsetko, co na nete vytvoris. Ale myslim si, ze v tomto konkretom pripade aj tak vsetko patri birdzu aj ked si to vytvoril ty. Necital som podmienky, ale socialne siete zvyknu vsetky prava prehadzovat na seba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
CSS JE TO CO SI MI CELE ZOBRAL/A/O
treba sa zmieriť..
nic si mi nezobrala? boha ved na tom okopirovanom css je by malapohroma
a co to je by malapororma
ale ved... ma tam "by malapohroma", tak to mas ako neplatenu reklamu. len keby ti za najom aj platila.
Stavím sa o všetko čo mám, že to je imosk.
Stavím sa, že keby @tomas zobral ip z @malickyuke a z @imosk , tak by sa zhodovali
Zaujimavé, že máš ukradnuté CSS-ko na @imosk z @fr4nk1
A @malickyuke má @malapohroma..
Počúvaj, už odíď z BIRDZu a nebuzeruj tu ľudí -.-
potom stačí zaviesť ochrannú známku. známe c v krúžku, ktorý chráni autorské práva. myslím, že také css je autorské keď si ho človek vyrobí sám.
BAN nepomôže. Blokovanie IP tiež nie. sú premenné IP adresy a prehliadače, ktoré skrývajú IP adresu. potom sú iné PC v kaviarňach u kamarátov.
takže jediné je to, hodiť to i do pravidiel ktoré sa premenili a vôbec sa mi nechceli čítať ako sorryy aby bolo jasné, že sa to nesmie a niekto sa neohrádzal. a potom ako napísal @veve a tiež len jednu maličkosť tú špeciálnu funkciu zákazu kopírovania textov v blogu. lebo ma to serie! fakt! ďakujem za prečítanie i odrlovanie big textu!
Láska moja, už sa do mňa neser prosím.
Vôbec, ale vôbec to nemám od teba.
Pogratuloval som ako prvý a aj vďaka mne si @malapohroma všimla, že je už zázrak -> DAROVALA mi to.
Takže keď nevieš čo a jako, neobviňuj ma hneď
Ale podarovať si mi to podarovala
Čakal som iba na tvoj súhlas, vážne sa mi nechcelo kradnúť ...
... ale asi by som to neponastavoval
Kľudne si rob, ja som ajtak už chcel napísať, že tu riešime kokotin* a, že na to aj tak nemáš autorské právo, či jaká guta
..a ako sa to vlastne da odkopírovať??? :/