jeb na to kamo, smrt nie je vychodisko okej?... aj keby ta opustila 10 rocna laska smrt nic neriesi, zien alebo muzov, neviem jak si orientovani je cca 3 000 000 000 muzov na svete a 3 000 000 000 zien, tak klud oki?
To som tiež zažil viackrát a prežil som to.Čas všetko vyrieši.A skús popísať svoj problém podrobnejšie.Hlavne sa nikomu nevtieraj,kto ma v zadku teba musíš ho mať v zadku aj ty,bohužial nič s tým nezrobíš
@skeletonjack peto, je mi to blbe to tu takto pisat, ale ja musim ked is mi dal prilezitost...fakt ja so mnevedel co robit ked so mstracal teba...vedel so mez to pride,ale nechcel som to pripustit, strasne moc si pre mna znamenal, a ty to vies...do podrobna tu na verejnosti zachadzat nechcem..ale je mi to cele strasne lutom ze uz niesme na ot mtak ako predtym...dokonca mi je luto aj to ze sme na ot mneboli isty cas vobec niako prepac ze takto na verejnosti...ae chem ta s5
Myslim ze toto uz kazdy zazil, a keby len jeden krat..... s tym neurobis nic.... niekedy sa ludia proste odcudzia ..... povaha cloveka sa meni kazdou sekundou zivota a ked su tie rozdiely uz prilis velke, priatelstvo zacne slabnut a postupne padne uplne , a vobec sa ani nemusite pohadat alebo nieco take....
Ja som straťil 25 spolužiakov ktory na mňa posledny deň srali znášam to neako ale to je aspoŇ dobre že z tíchto 25 2 su mojí kamarati a stale budú músim sa z tím vyrovnať bude to tazke ale život ide dalej neako to budem musieť zaltcť a zniesť P:S ti spolužiaci boli od prvého ročníka a z toho 20 išlo na taku istú školu že sme boli v takej istej triede xD ale skončilo to a ja mam teraz 2 kamaratov a nikoho viac ale zvladam to ked idem spat prajem si aby toto čo sa stalo bolo iba sen a rano sa zobudim a som stale na zakladke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ak ten človek zomiera kvôli chorobe je to zákon prírody a nikto ho nezmení!
ak ten človek odchádza, že si ho sklamal, máš veru čo robiť aby si to napravil!
ak ten človek je žena, nezúfaj, keď nejde o život ide o hovno!
život máš od Boha preto si ho váž, on ti ho dal , on nech ti ho zoberie, ina cesta neexistuje....!!!
filip
a tým odjebať...to som nemyslel až tak doslova....nikdy by som si nezobral život....asi začnem mať v piči... naozaj nič iné neostáva...
veľa šťastia...........filip
škoda, že značná časťkomunity birdzu sú ateisti
ale aby si si nemyslel, ja som neni nejaký cirkevný posluhovač a karierista, som obyčajny chalan s trochu odlišnými názormi....filip
smrtou by si nedocielil nic..absolutne nic