Co robit po havarii, ked mam od poistovne uz obhliadku
naburali ma a spisali sme spravu ktoru som hned odovzdal, uz mam aj obhliadku od nich dosiel mi daky Zápis o poškodení vozidla k škodovej udalosti
a teraz neviem co dalej
normalne pridem do servisu nech mi to opravia? mam tam zobrat aj ten Zapis?
a est
To si sa mal na obhliadke dohodnut ze ako a akym sposobom to budes riesit. Uplatnujes si to z jej povinneho poistenia ci z tvojho havarijneho ? Lebo ak by si mal havarijne je to vyhodnejsie z toho riesit nakolko tam su peplacane nove diely a nemas tam amortizaciu kde to pri PZP je zahrnuta.
Hlavne je ako si sa dohodol s obhliadkarom či likvidátorom. Zavolaj na 0850 111 400 a tam sa spytaj. Prípadne ak by si mi dal v TS cišlo poistnej udalosti by som to zajtra zistil ale necakam že týpkovi z netu budeš dôverovať
takto z jej zakonej poistky Vzdy pri nehode sa hradi škoda poškodenému z PZP vinníka. Čiže nemaj obavy. Len som sa pýtal či ty nemáš Havarijne poistenie. Ale neboj všetko prebehne rýchlo ak si to dáš opraviť a doložíš faktúru do pár dni by sa to malo uhradiť. Len fakt zavolaj tam a zisti si ako si vlastne dohodnutý a možnosti či to dať do servisu a bude si to už riešit poisťovňa so servisom alebo ty si uhradíš faktúru v servise a preplatia ti ju. Len vštko musí byť na faktúre ak nebolo dohodnuté plnenie formou rozpočtu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Hlavne je ako si sa dohodol s obhliadkarom či likvidátorom. Zavolaj na 0850 111 400 a tam sa spytaj. Prípadne ak by si mi dal v TS cišlo poistnej udalosti by som to zajtra zistil ale necakam že týpkovi z netu budeš dôverovať