keďže bývať, tak vzhľadom na tvoj vek predpokladám, že aj chodiť do školy a podobne...
bude to tvoj nový domov, tak v prvom rade musíš spoznať mesto a ľudí...
mesto spoznáš tak, že sa v ňom budeš pohybovať, pohľadaj nejaké zaujímavé miesta, prevážaj sa MHD....
ľudí spoznáš v škole, prihlás sa na nejaké krúžky, kde ľudia majú podobné hobby ako ty....
Však si ži sama omg, v akej dobe to žijeme, jediné co uznávam na kapitalizme je to ze.podporuje jedincov ako samotných, dnes sa priam vyžaduje aby si len makala sama atď, tak začni cvičiť doma a venuj sa tomu, bez si zabehat okolo mesta večer atď, choď do nákupného centra a si kúp čosi na oblečenie, a keď skončis školu a pojdes do práce tak to bude lepšie.....
ísť na pokec.sk a tam sa zoznamiť sice vacsinou su tam skrachovanci, ale niekedy sa pošťastí..
a určite si tam kvôli niečomu či už štúdiu alebo práci tak skús aj tam spoznať nových ľudí..
bola som velakrat tak, aj ze som v celej krajine nikoho nepoznala a priznam sa, ze mam take cestovanie asi najradsej lebo si robim uuuplne vsetko podla seba, idem kam chcem, jem kedy chcem, oddychujem kedy chcem. samozrejme niekedy je zase vyhoda byt s niekym a urcite je fajn mat s kym zdielat tie zazitky a tak no. ale velakrat sa mi stalo, ze som sa takto spoznala s nejakym uplne nahodnym clovekom, vacsinou v hosteloch a tak, ale aj na ulici, a travili sme potom spolu cas a ukazal mi kopu veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a spoznas!
to je fakt,asi poznám veľa ľudí čo sa na to serie
bude to tvoj nový domov, tak v prvom rade musíš spoznať mesto a ľudí...
mesto spoznáš tak, že sa v ňom budeš pohybovať, pohľadaj nejaké zaujímavé miesta, prevážaj sa MHD....
ľudí spoznáš v škole, prihlás sa na nejaké krúžky, kde ľudia majú podobné hobby ako ty....
a určite si tam kvôli niečomu či už štúdiu alebo práci tak skús aj tam spoznať nových ľudí..