Čo by ste robili ak by vás niekto neustále urážal, útočil na vás, provokoval vás, krivo vás obviňoval, atď.? Pritom to nevyzerá na to aby to malo mať svoj koniec.
Prečo sa pýtam? Pretože viem, že na to aby som dokázal zozbierať všetko čo je namierené pro
Ak je to zase nejaký tvoj chlapček na ktorého máš slabosť a on si z teba robí prdel tak ho proste ignoruj.. ak je v tvojom veku tak mu ujeb taky uppercut žeby ešte aj o týždeň neskôr jak by na teba pozrel strácal vedomie...
prešla som si tým, najlepšia je ignorácia... čokoľvek povieš, urobíš sa otočí proti tebe... a ešte lepšie je zobrať si so sebou nejakého fakt dobrého kamaráta, čo sa za teba postaví... napr. do mňa si jeden zasran vyskakoval, kým ho sesterka nezdrapila a nezhodila zo schodov
@kittan nič sa mu nestalo, bola za ním stena a pár ľudí... a aj keby nechápem, prečo by ju mali zatvárať... jeho podarený kamoš mi rozdrbal nohu na 3 mesiace (narazený členok), lebo bol ožratý a nadržaný a nenapadlo by mi to riešiť s políciou...
@kittan ona ho z tých schodov sotila, ale on ani nespadol... chápeš? zatackalo ho, prešľapol zo dva schody a chytil sa steny a ľudí naokolo... nerob z toho drámu. on sa ani nebuchol a ja som mesiac na to krívala ako retardovaná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov