a snazil si sa nejako osprvedlnit? vysvetlit? mylsim ze ano, a potom ju nechapem, aj ja som SCASTI niekedy taka ked sa pohadame, ale problem je ze on sa niekedy neosprvedlni, ale uz sa osprvedlni, takze sa udobrime....drzim ti palcee
toto sa mi stalo, vsetko bolo v pohode, ale zial si nasla ineho ale tak vo veci moze byt vela veci, zo mna si neber priklad, skus sa s nou porozpravat, si sadnite dakde a z oci do oci si to vyjasnite
poradim ti takto, tvrdohlavostou sa vo vztahu nikdy nic nevyriesi a aj ked je to vlastne jej chyba, skus sa jej od srdca ospravedlnit a povedat ako ta mrzi, ze je to v poslednom case takto... ak ju nechces stratit, urob to a ak ani to nepomoze, je to marne. popripade mozno ma iny potencialny objekt.
ak si sa jej uz ospravedlnil a ona isto vidi ze to lutujes....z tvojho prispevku mi to tak vyplyva,a stale nicomu to nepomohlo, tak v niecom inom je problem......ta dana hadka bola/je len zamienka...podla mna...
to ani tak neni o ospravedlnení..no ja približne viem o čo sa jedná.nakoľko mám aj ja vzťah takmer dva roky..no tak podľa mňa ty s tým nejak moc nenarobíš.jedine nejaké oživenie aby sa nenudila alebo niečo vymysle takého proste aby ste sa spolu zabávali a aby sa cítila šťastná.šťastnejišia ako s kamarátmi.vieš ..??je to celé na nej čo ona cíti a ako to cíti..skús začať tým a potom uvidíš..a jednoznančne to chce aj seriózny úprimný rozhovor..dávaj jej najavo ako ti chýba obijímaj ju častejišie.nejaké prekvapenie atď..snáď sa to zlepší.držím palce
hehe ale powiem ti ešte toľko..že som baba a viem že keď toto ona robí..proste ten chlad a tak tak to môže byť aj tým že sa jej páči niekto iný alebo sa niečo risuje alebo aj stalo.no boh vie ale tak na to radšej nemyslieť..skús hlavne tie veci čo som ti predtým písala..ale podľa mňa ťa ona nechce stratiť a je to len kríza
to s potencialnym inym neviem,nesedi mi to k nej nejak,ale ktovie
beha vsade s mobilom, ale ked jej ja napisem tak cas kym mi ona odpise je tak 3hodky
ano ona tazko zabuda,ale to mi nejde do hlavy ked sme sa rozpravali ona hovorila ze si drzala odstup aby som jej uz take nieco nemohol spravit,to chapem,aj ked tie 2mesiace ignoracie z jej strany bola podla mna tiez dost sila,ale teraz ked to uz ma byt za nami tak je to ine len v tom ze chodime castejsie von
pohovorili sme si o tom,samozrejme ze som musel zacat ja
povedala ze ma stale lubi,ale ze od urciteho casu sa jej predstava nas dvoch nejak rozmazava,ze potrebuje cas aby vedela ci bude vediet este so mnou byt,ze nech spravim pre nas dvoch este tu poslednu vec a dam jej ten cas
a ja neviem zasa,nevidim do zien,co si myslia,co chcu(btw ma 18)
odvtedy ma ale zasa tak poloignoruje,nenapise,vidi ma cely den an icq a nic,napisem jej sms a odpovedi sa nedockam,len vecer na dobru noc
nechapem ale naco hra mozno taku hru,preco proste nepovie koniec a bude to(ja to bohuzial asi nedokazem,stale dufam ze mozno bude taka ako byvala)
mna to neskutocne trapi ze je to takto,ale neviem co uz dalej,nic ma nebavi,hovorim si ze to uz nema zmysel,ale stale je nejaka nadej
jeden den je na mna mila ked sme spolu,dalsi den ako keby som neexistoval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale už je to ok lebo sme sa vzdy POROSPRAWALI!!!!:p
beha vsade s mobilom, ale ked jej ja napisem tak cas kym mi ona odpise je tak 3hodky
ano ona tazko zabuda,ale to mi nejde do hlavy ked sme sa rozpravali ona hovorila ze si drzala odstup aby som jej uz take nieco nemohol spravit,to chapem,aj ked tie 2mesiace ignoracie z jej strany bola podla mna tiez dost sila,ale teraz ked to uz ma byt za nami tak je to ine len v tom ze chodime castejsie von
dakujem vam vsetkym
nehnevaj sa,ale je to tak...
na tvojom mieste by som sa s nou rozisla skor,ako to urobi ona...uvidis,ze sa ti ulavi...
povedala ze ma stale lubi,ale ze od urciteho casu sa jej predstava nas dvoch nejak rozmazava,ze potrebuje cas aby vedela ci bude vediet este so mnou byt,ze nech spravim pre nas dvoch este tu poslednu vec a dam jej ten cas
a ja neviem zasa,nevidim do zien,co si myslia,co chcu(btw ma 18)
odvtedy ma ale zasa tak poloignoruje,nenapise,vidi ma cely den an icq a nic,napisem jej sms a odpovedi sa nedockam,len vecer na dobru noc
nechapem ale naco hra mozno taku hru,preco proste nepovie koniec a bude to(ja to bohuzial asi nedokazem,stale dufam ze mozno bude taka ako byvala)
mna to neskutocne trapi ze je to takto,ale neviem co uz dalej,nic ma nebavi,hovorim si ze to uz nema zmysel,ale stale je nejaka nadej
jeden den je na mna mila ked sme spolu,dalsi den ako keby som neexistoval