záleží od ročného obdobia...ak je leto vonku krásne teplo tak idem na Zlaté piesky s kamošmi ale vačšinou si najprv zapnem notebook, naobedujem sa a nachytám si veci do školy na ďalší deň...večer si zvačša idem sadnúť niekam s kamarátmi alebo k sestre
prídem domov, vezmem lieky, učím sa, upratujem a zrazu je už večer a hovno stíham... :/ a keď mám čas, tak rýchlo niekam vypadnem preč... alebo si sadnem za pc večer
Po škole oddychujem nič skoro nič nerobením asi 2 hodiny za pc, pri tom rozmýšlam nad rôznimi vecami, po tých dvoch hodinách čo je asi o 17:30 riešim neodkladné veci. Tími neodkladními vecami myslím napr. niečo čo kamoš potrebuje spraviť a tak. Ak mám si mám robiť niečo do školy, robím aj to. Ak nemám čo robiť tak rozmýšlam nad všetkým možným a potom idem robiť neaké nedorobené veci pre mňa, čo si vyrábam. Okolo 19tej von, prídem domov pozerám TV, som na nete, zas riešim moje hračky a o 23tej sa snažím ísť spať.
Ja pridem kolem pol jednej- jednej zo skoly. Sadnem za pc a som tu do takej 23:00-24:00 (11 hodin tu sedim jak pako)a to takto prebieha cely tyzden. Akurat cez vikend chodim von o piatej do rana. Ale cez tyzden nie.
prídem domov, idem von so psom, som za pc , učím sa, idem von zo psom, som za pc, občas pozerám ešte tv a potom idem do postele dačo si prečítam + počúvam hudbu a nakoniec zaspím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
alebo popripade idem von niekam s kamosmi alebo sa idem prejstvecer s kamosmi a tak..