Nie...asi budem sedieť doma tak ako minulé leto..mať mojich rodičov..je peklo..ale na druhej strane "milujú ma" lebo ja ked sa nudím a som naštvaná tak upratujem..No a dnes..ešte je len prvý deň prázdnin a už som tak vypucovala chodby a kúpeľňu akoby mal na návštevu prísť prezident.. všetko sa leskne..no a za 2 mesiace? nechcem si ani predstaviť ako to tu bude vyzerať čiže takto asi.. :/ som vadná,čo? :/
tak nejako..vlastne mama by ma aj pustila ale foter je proti..a pritom mi vôbec nie je otec...je to cudzí človek a on mi bráni..už zo školy keď prídem o 5 minút neskôr (mešká autobus) a už po mne ziape aká som k*rva a že kde som bola..čiže tak...no a mama sa mu bojí vzoprieť....preto mám život aký mám..
@ludusinqa95 jezisi uplne ta chapem mna by zas foter aj pustil ale matka ma nechce pustit, proste komplykovane to je ... cele na hovno...proste ja by som vsade sla a nemozem:E
no..ja som minulé leto tak presedela doma.. a teraz cez školu som si našla super prácu..robila som nezávislého finančného konzultanta..konečne som bola NIEKTO..ale moji rodičia mi to zakázali, že to nie je práca pre mňa..čiže tak..asi sa budú snažiť kým mi nezničia celý život.. to je to..no
@matiarka ale istežé Aj minulý rok som sa mal stretnúť s jedným Birdzákom no nejako sme sa nedohodli Klamem...nechcelo sa mi tam ísť lebo býval na opačnom konci ako ja
V ktorej časti bývaš ty, možno sme na jednej ulici?
@matiarka Štiavnička je strašne super, ono je to už v podstate časť mesta..veď pár metrov sa človek prejde a už je pri Lidli a neviem čo všetko tam ešte je
V ktorej dedine to bývaš? Okrem Štiavničky poznám v okolí ešte 2 dediny: Ludrovú a Kalameny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Teraz som zatiaľ len na nete ale plánujem čítať Pottera a robiť si cvičenia z jednej anglickej gramatiky
august -> pracujem
Na dnes som čakala desať mesiacov a ja sa fakt nudím.
Ráno som si povedala, že vstanem až po desiatej, nah nestihnem veľa zjesť a nah mi deň ubehne rýchlejšie.
Taký bačov syfón.
Celý deň len jem jem jem a rozmýšľam, ku komu pôjdeme večer kradnúť čerešne.
Vidím to rovnako na celé prázdniny.
Len na konci prázdniny už nebudú žiadne čerešne.
Budeme chodiť na ríbezle. HA HA HA
tak nejako..vlastne mama by ma aj pustila ale foter je proti..a pritom mi vôbec nie je otec...je to cudzí človek a on mi bráni..už zo školy keď prídem o 5 minút neskôr (mešká autobus) a už po mne ziape aká som k*rva a že kde som bola..čiže tak...no a mama sa mu bojí vzoprieť....preto mám život aký mám..
no..ja som minulé leto tak presedela doma.. a teraz cez školu som si našla super prácu..robila som nezávislého finančného konzultanta..konečne som bola NIEKTO..ale moji rodičia mi to zakázali, že to nie je práca pre mňa..čiže tak..asi sa budú snažiť kým mi nezničia celý život.. to je to..no
skvasiiiim
V ktorej časti bývaš ty, možno sme na jednej ulici?
Bývam v dedine blízkej... Ešte väčšia stoka.
Vraj na jednej ulici, HA HA HA.
Ja tiež nebudem priamo v RK (teda budem len týždeň keď budem u bratrancov) ale inak budem u starkého v Štiavničke
Chlapa nepoznám.
Aaaaaaaaaaaaaaa Štiavnička milená, zjtra tam vraj pôjdem. Tiež by som tam mala mať rodinu.
V ktorej dedine to bývaš? Okrem Štiavničky poznám v okolí ešte 2 dediny: Ludrovú a Kalameny
Je to proste squelé.
Komjatná sa tomu nadáva. Hej, poznám tie dediny aj ja, ale len z počutia.