PC, telka, natieranie plotu u babky , knihy, gitara, varenie , umyvanie riadu , rano nakup , pivko s braskom prip. ked sa niekto ponukne tak som ochotna aj s niekym inym , bike, turistika, mozno ucenie angliny konecne , zatahy s kamoskami v meste,.. no proste mam co robit
ja síce brigády mám, takže celé leto strávim v robote, ale medzitým:
pes, koncerty, festivaly, kúpalisko, korčule, zlepšovanie kondície a tela všetkými možnými spôsobmi, dospávanie času stráveného na nudných hodinách v škole...
PC, filmy, treningy, snad sa zadari aj cestovat, aj brigada by mohla vyjst budem robit kruzkovu zbroj dufam ze aj koncert nejaky struhnem a samozrejme.... citaaaat
no ja by som sa nikdy nenudil.. vzdy by som si nieceo nasiel. popravde som ani nikdy nechapal ako sa niekto moze nudit. mam prazdniny od 17.6. a som velmi rad.. najviac sa tesim na kupanie s kamosmi
Skús sa s kamoškami staviť v nejakej hre o niečo, ale nie o prachy, ale nejakú činnosť...
napríklad, že skočíš do fontány, ak prehráš
alebo, že zbalíš plavčíka na veži nad bazénom...
A my sme ešte skúšali na chlapov takú srandu, že sme na nich žmurkali a oni potom urobia hádam všetko, čo chceš. A dostávali sme ich tým dosť do rozpakov, tak sme sa bavili dosť dobre na nich
16. ja mam tiez prazdniny presne odvtedy odkedy aj ty... a nevravim ze sa nudim... ja len ze momentalne neexistuje takmer nic co musim a to je nezvyk...
cely rok toho mam vyse hlavy a chcem volno a odrazu pridu prazdniny a ja nemam co robit. tak som na nete, na vzduchu a kukam TV.. jednoducho nic zmysluplne
FESTIVALY,KONCERTY !!!! leto je na to aby sme si to uzili naplno
myslím si ze travit leto koncertmi je uplne totalne super
ale take lenošenie pred TV alebo PC je tiež pohodičkaaa
a inac aj ja mam vybavenu na leto brigadu je to super zabijak času a navyše si ešte aj zarobiš a jo mam 14 a mam brigadu lebo cez znameho aby ste sa zbytočne nepytali bž bž
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale doma za kompom najviac...
pes, koncerty, festivaly, kúpalisko, korčule, zlepšovanie kondície a tela všetkými možnými spôsobmi, dospávanie času stráveného na nudných hodinách v škole...
Dikes za komenty... som na tom podobne...
Hele a robí niekto aj niečo také nevšedné, výnimočné alebo užitočné...?? Chcem sa inšpirovať
Skús sa s kamoškami staviť v nejakej hre o niečo, ale nie o prachy, ale nejakú činnosť...
napríklad, že skočíš do fontány, ak prehráš
alebo, že zbalíš plavčíka na veži nad bazénom...
A my sme ešte skúšali na chlapov takú srandu, že sme na nich žmurkali a oni potom urobia hádam všetko, čo chceš. A dostávali sme ich tým dosť do rozpakov, tak sme sa bavili dosť dobre na nich
myslím si ze travit leto koncertmi je uplne totalne super
ale take lenošenie pred TV alebo PC je tiež pohodičkaaa
a inac aj ja mam vybavenu na leto brigadu je to super zabijak času a navyše si ešte aj zarobiš a jo mam 14 a mam brigadu lebo cez znameho aby ste sa zbytočne nepytali bž bž
takze..si budem uzivat dovolenky zbytok si domyslite
Komp...
A idem na prazdniny k sesterke.