No....tak tým myslím to že ja sa doma nudím SKORO stále a čo vy? ak viete čím sa nebudem nudiť tak napíšte a aj nejaké stranky na pc ako hry!..... DDDD ďakujem.
Ja sa nikdy nenudím, ale keď už sa chýli k nude, tak vytiahnem knihy a učím sa. Aspoň niečo užitočné. Poprípade upravujem fotky, hrám The Sims 3 alebo Silent Hill alebo inú počítačovú kravinu. Alebo upratujem mrdník čo mám v izbe alebo v počítači. Alebo chatujem, sťahujem pesníčky, brnkám na gitare alebo na nervy...Proste veľa vecí. Keď si na nete, tak sa proste nenudíš.
ináč keď je nuda tak čítam,počúvam hudbu,pozerám filmy,upratujem,hrám floorball a futbal,kukám telku a všetko čo mi život ponúka takže sa nenudím vlastne
keď už je nuda aj pri počítači a telke, tak napríklad pečiem, robím poriadok, učím sa, kreslím (skôr len tak čarbem ceruzkou), počúvam hudbu, odpočívam, prerábam si nástenku.. alebo fotím aj doma sa dá urobiť veľa zaujímavých zátiší..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
čakal som že kto to prvý napíše
a kto povedal že som to chcel napísať?
a etše čítam knihy
a väčšinou idem von, keď nie je ským ( čo sa nestáva často ) tak idem len tak na slepo
pekne povedané
uznávam,máš pravdu