Off topic: ta co ci už načisto drizga vof totej paľici!? Ta podzme šicke pisac jak huje po vyhodňarsky bo budze sranda ňe!? Ta trapny ši jak tota vypľeskana romačka na kundologii že ma paľem trinasc a druhe dzecko s dade čeka!
Alebo môžeme písať pekne slovensky, spisovne, ako nás v škole učili, aby sme si hanbu nerobili a hneď po prihlásení na birdz za sedliaka nevyhlásili však?
no kedze vacsinu dna travim v praci s pokazenou resp.nefungujucou klimatizaciou, tak pustim na seba ventilator a potom pol dna nahanam po kancelarii papiere
ta vetram šebe! ta mam tu ventiľator! a slopam ľadove čaje!
inak NENÁVIDÍM horúčavu. To radšej nech je zima až do na kosť prenikajúca... proti nej vieš bojovať, pretože sa teplo oblečieš, ale čo spravíš pri horúčavách? nahô po ulici?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Off topic: ta co ci už načisto drizga vof totej paľici!? Ta podzme šicke pisac jak huje po vyhodňarsky bo budze sranda ňe!? Ta trapny ši jak tota vypľeskana romačka na kundologii že ma paľem trinasc a druhe dzecko s dade čeka!
Alebo môžeme písať pekne slovensky, spisovne, ako nás v škole učili, aby sme si hanbu nerobili a hneď po prihlásení na birdz za sedliaka nevyhlásili však?
vonku na ulici pouzivam vejar a vodnu pistolku
a doma je to v podstate vsetko z moznosti
inak NENÁVIDÍM horúčavu. To radšej nech je zima až do na kosť prenikajúca... proti nej vieš bojovať, pretože sa teplo oblečieš, ale čo spravíš pri horúčavách? nahô po ulici?
@pissoff mam zmiznut? oooooo, silne slova, ty ma fakt nepoznas!