zle zvladam tieto tepla a to este nie je uplne najväčšie..ach.
doma mam otvorene okna, ventilator, vodu pijem
popripade ked to uz nezvladam, zerem vela zmrzliny..velavela.
zvycajne von ani nechodim, jedine sa s frajerom kupeme obcas u nich v bazene a tam zabijeme pol dna
ja nenaviim jar a leto a vsteko teplo a svetlo , este aj cez den mam zastrete aby mi do izby prenikalo minim lucov
a nastastie tu mame tak do 25 stupnov a pofukuje, velmi teplo ma byt len piatok a v sobotu a vtedy sa mi to akurat hodi a na dalsi tyzden tusim ma byt 15 stupnov
Momentálne som v práci. Po práci sa pôjdem prezliecť z obleku a nahodím niečo neformálne. A potom pravdepodobne niekam sadnúť do podniku niekam na terasu + pivo. Alebo autom niekam smer Devín pod hrad do podniku, prípadne prejsť sa na Sandberg vychutnať si potom západ slnka alebo cez cyklomost do Rakúska. Potom je alternatíva sa ísť niekam najesť alebo rekreačne prejst na železnú. Alebo pôjdem povybavovať veci čo už dlho odkladám. Ešte ďalšia alternatíva je ísť hrať bowling alebo biliard.
Ale tak vždy volím spontánne čo idem robiť podľa nálady a toho s kým idem. A kľudne ak sa chce niekto pridať povinne sa hláste
@2 ale idem aspoň psa vyvenčiť popri rieke, hádžem mu drievka do vody a potom už len ležím na gauči, oddychujem, alebo rovno spím a čakám na podvečer... A potom opäť prechádzka so psom, zacvičím si trochu a znova gauč
ak nie som v robote tak som v parku kd si kreslim, hram na gitár, fotim, spim, citam si alebo to iste u nas v zahrade...ale tam si aj cvicim/jógujem .)
@2 , @6 a varim sa v praci momentalne, inak vseobecne vychadzam von az po 5-6 ked sa da. ked je tak jak dnes napr hej. a ked je pouzitelnejsie pocasie tak korcule max. ... na slnku byt - len ak som pri vode alebo nieco doma musim vonku urobit... unavuje ma to.
@2 a inac sa doma ukryvam s otvorenymi oknami, aj ked som uz zisitl ze nad urcitou teplotou mam v izbe chladnejsie ked su okna zavrete plus mam este ventilator pre istotu
nemám rád také počasie, dosť mi prekáža prílišná slnečnosť a teplo ... počasie na krátke tričko a krátke nohavice proste nie je nič pre mňa, potrebujem mať vonku príjemne, zatiahnuto s mrakmi, na dlhý rukáv a aby som nemusel žmuriť očami a nebolo mi neznesitelne teplo, pretoto neznášam leto, lebo sa cítim dobre iba podvečer keď už zájde slnko a ako tak sa dá vonku fungovať ... najradšej mám prechod z leta na jeseň
čiže čo robím? snažím sa nechodiť von keď je takto
som v praci
a nemam rada tie extremne teploty a slnko. Len sa potim, slnko taha oci a odfukujem.
Ale taky prijemny letny vecer, ked slnko zapadne a treba uz prehodit mikinu ci svetrik, to je fajn
a ked po dlhych , nekonecnych dnoch tepla a dusna pride burka, to je super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
doma mam otvorene okna, ventilator, vodu pijem
popripade ked to uz nezvladam, zerem vela zmrzliny..velavela.
zvycajne von ani nechodim, jedine sa s frajerom kupeme obcas u nich v bazene a tam zabijeme pol dna
ja nenaviim jar a leto a vsteko teplo a svetlo , este aj cez den mam zastrete aby mi do izby prenikalo minim lucov
a nastastie tu mame tak do 25 stupnov a pofukuje, velmi teplo ma byt len piatok a v sobotu a vtedy sa mi to akurat hodi a na dalsi tyzden tusim ma byt 15 stupnov
Ale tak vždy volím spontánne čo idem robiť podľa nálady a toho s kým idem. A kľudne ak sa chce niekto pridať povinne sa hláste
Ty, ten rozchod až dosť prežívaš.
...alebo spim a ucim sa vecer a v noci
čiže čo robím? snažím sa nechodiť von keď je takto
teda s výnimkou toho, keď je vonku tak do 18°C a slnečno, to je vcelku fajn
a nemam rada tie extremne teploty a slnko. Len sa potim, slnko taha oci a odfukujem.
Ale taky prijemny letny vecer, ked slnko zapadne a treba uz prehodit mikinu ci svetrik, to je fajn
a ked po dlhych , nekonecnych dnoch tepla a dusna pride burka, to je super