ak je to niečo čo neviem ovplyvniť, tak obvykle prepnem do letargie a pasivity. ak je to niečo čo viem ovplyvniť, tak je stále veľmi veľká šanca že prepnem do letargie a pasivity, ale je aj nejaká že zabojujem a niečo s tým spravím.
stres mám skoro stále z nedostatku času, vtedy robím jedno cez druhé aby som aspoň čo to stíhala, takže proste rýchlo sa ponáhľam... niekedy panikárim keď mám stres napr z písomky, tak listujem zošit jak šalená a podobne..
ja som najvačší tweek pod slnkom kávu síce nepijem ale stres mám aj ked´ ho nemám mať prečo a ked´ nebodaj odo mňa niekto niečo rýchlo chce.. to je na nevydržanie, to sa idem roztrhnúť a kamoši sa zo mňa len smejú a robia mi zle
sedim a zurim, ale vcera sa mi do toho pridalo aj "napijem sa". v priebehu pol hodiny liter vody a dalsi som nepila uz len kvoli tomu, ze som si ju nemala kde napustit stale som bola smadna a finally, pri prezentovani niecoho, z coho som bola este pol hodinu predtym najlepsia, sa stala prezentacia skoro najhorsia uplne som nevedela romyslat, zakoktavala som sa, nechapala som tomu, co vravim. co spravi jeden clovek, ktory vam to ma hodnotit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov