čo robím keď mám zlú náladu? ták..po prvé..snažím a prísť na príčinu zlej nálady a odstránim ju... resp. pokúsim sa myslieť na čosi iné..na pozitívne veci..premietnem si, čo pozitívne som dnes zažila a čo ešte len zažijem.. a keď ani to nepomáha..tak si spomeniem na to, že je ešte milión ľudí, ktorí sú na tom oweľa ale fest že oweľa horšie ako ja.. (hladní, chorí, postihnutí,týraní) a potom mám hneď pocit, že sa trápim pre blbosť..no a.. samozrejme..pustím si hudbu..niečo maximálne pozitívne.. á buď si zatancujem alebo schuti zaspievam..alebo si pripravím svoje obľúbené jedlo..a zlá nálada je fuč... takto to riešim ja
spomeniem si na ľudí ktorých mám rád a potom na zábavné veci čo som s nimi zažil, k tomu dobrá hudba, prípadné fajný film a na zlú náladu si ani nespomeniem.
idem von, to je jedno co bicykel, korčule....pohybom si mozes zlepsit naladu ....ale to uz je dokazane .... mne naj..pomahaju hudba priatelia koncerty festivali .....
podla toho ako zla.. ked som jednoducho "mrzuta" tak jem, ked smutna kreslim a pritom pocuvam hudbu, ked nasrata, tak zurim a musim to zo seba dostat nejakym pohybom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
- čítam HP (nie knihy, špeciálne HP)
- píšem
- ležím na zemi