Co robite ked nemozete uz par dni po sebe poriadne zaspat,unaveni ste ako kone ale nie a nie zaspat!nic mi nepomaha,vycerpam sa tesne pred spankom a nepomaha,dam si sprchu nepomaha,idem si von zabezat a aj tak nic.stve ma to poriadne.a ked po par hodinac
buď sa prevaľujem po posteli, alebo sa postavím.. pozriem telku.. počúvam rádio, alebo raz som dokonca hrala sama karty.. alebo ničo zajesť.. čo sa naskytne.. ale hlavne pomôže, keď sa unavím, alebo unavím si oči..
buď čakám kým to nepríde samo alebo som na nete a kukám si také stránky čo by ma ani vo sne nenapadli a pár krát sa mi už stalo že som naozaj nemohol zaspať a bol som pri compe apovedal som si že idem už spať a v tom mama došla do izby že ty si už hore ? - a to bolo nejakých 7 hodín ráno , takže na ďalšiu noc som spal jak zabitý
haha zevraj sa sprchujes, ved si vravel, ze sa nejdes sprchovat, vilo vilo, ty luhár jeden!
a ja take problemy vazne ako ty tu pises nemam, takze ti neviem poradit. ked sa mi nechce/neda zaspat, tak nejdem spat alebo ked hej, tak pocuvam hudbu vacsinou kym zaspim. ale ak je pravda co pises, tak jednoznacne mas daku poruchu a chod to riesit k doktorovi.
neviem predavkujem sa ? alebo si zacnem drbat hlavu o stenu? alebo idem na balkon a pocitam hviezdicky(kedze je ich tam tak vela takze sa nedopocitam a este sa da ze samovrazda to uz budes spat navzdy
Kedysi som nevedel zaspat. Oznacil som si vo VLC playeri 40 dielov Simpsonovcov a lahol som si do postele a kukal Simpsonovcov na monitore. Po 3 dieloch uz ma to zacalo nudit a postupne som zaspal. Teraz sa mi vytvoril uz reflex, staci ze pocujem uvodnu zvucku a zaspim aj ked niesom unaveny. Zistil som to, ked som si chcel pozriet Simpsonovcov poobede a zaspal som pritom viac krat je to haluz
mne sa to raz stalo..za dva dni som spala 3 ci 4 hodiny..a v prvu noc som vtedy pozerala telku..nasla som taky nejaky program, kde davali stare ruske kratke animovane rozpravky, tak mi ani nevadilo, ze nemozem spat..boli fest pekne a druhu noc som skladala puzzle
doma zaspim hned..ak nemozem zaspat niekde mimo domova (co sa mi uz parkrat stalo) tak nervacim, lebo viem ze druhy den budem strasne unavena..a len tak cumim do stropu a snazim sa zaspat..
no weru...mnesa tjez casto stawa ze njewem wobec zaspat....tak si pustim hudbu,naylepsje njeco take pomale...mne casto pomaha ALesana-Apology(acoustic version)..alebo raz na Funradiu wecer dawli waznu hudbu..to ma zlozilo do piatich sekund. ..internet ma drzi hore do rana ay do sestej tazze....alebo sa mi stawa ze len tak cumim v posteli do blba a ptm ani nwm ako ale zaspim..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
alebo keď mením postele- doma, privát
a ja take problemy vazne ako ty tu pises nemam, takze ti neviem poradit. ked sa mi nechce/neda zaspat, tak nejdem spat alebo ked hej, tak pocuvam hudbu vacsinou kym zaspim. ale ak je pravda co pises, tak jednoznacne mas daku poruchu a chod to riesit k doktorovi.
dnes som konečne poriadne spala. po dvoch týždňoch