Zdravím, isto poznáte ten pocit keď sedíte dajme tomu za pc, len tak bezducho hladite na svoj šetrič a rozmýšlate čo robiť, ale nči vás nenapadne...nove filmy ste pozreli, knihy ste prečitali, na nete nič nové, v škole nič, vonku prší a je zima, youtube v
ked je najhoršie, tak si lahnem do postele, na mobile pustim hudbu na náhodné prehrávanie a na najnižše hlasitosti idem do svojich myšienok. často to končí spánkom
blúdim po youtube, blúdim vo svojom foldri s hudbou, blúdim po birdzi, zapnem GTA:SA a robím tam bordel, túlam sa po programoch čo mám a v každom do niečoho rýpnem, či kúsok niečoho začnem patlať a potom to zavriem...
@alysia Sú obdobia kedy sa nenudim tri mesiace alebo pol roka a som maximalne vyťaženy, ale potom pride obdobie kedy nič nemusim v podstate a preto som sa opytal takuto otazku, lebo viem že je takých ludí viac.
@maryanko aha no vyznelo to ze stale nic nerobis a stale sa nudis .. proste ja takyto stav nezazivam tak sa nezapajam odpovedou ale len suchym konstatovanim
@nationalgeographic Tak skus napisat peknu gramaticku vetu, ktora bude mat zmysel a sory, ze nechapem deti ako si ty ( mimochodom, nenanpisala som, ze ,,je nad moje chapanie pochopit nejake komenty,, ale ze nechapem ludi co sa nudia tak mi nedavaj do huby co som nepvoedala prosim ta )
@alysia no niekto sa nam tu hra na velku madam, radsej by sisi mala dat pozor nato z kim sato rozpravas lebo nie na kazdeho bude platit to tvoje vysoke sebavedomie. a ked ja pisem veti co nedavaju zmysel tak potom sito akurat tvoj mozog nevied dat do suvisu a proste si nechapava.nie nenapisala sito? tak asi potrebujes silnejsie dioptrie zajdi k ocnemu
@nationalgeographic vies co, ako vidim bavi ta rypat, ale na debilkov ja cas nemam takze toto je posledny koment pre teba...
Na madam sa nehram, taka stara este nie som ... Mam si davat pozor, na to s kym sa rozpravam? Pindas mi tu len ty, tak nevidim ziaden problem v mojom rozpravani s nikym. A ak mas pocit, ze mam vysoke sebavedomie to ma len tesi ....
Kazdy mame ocividne ine chapanie ja som napisala ten prvy koment:
,, ty kokos mat taketo problemy!!! vzdy je co robit... nepochopim v zivot asi ludi, ktori sa nudia!!!" a tym som narazala, ze nepochopim ludi co sa nudia, a nie komenty ludi co sa nudia tak poprosim neprekrucaj.
@nationalgeographic mile dieta, ktore neovlada gramatiku, napis mi jasne celou vetou ( poprosim aj gramaticky spravnou, v com si podla teba ,,protirecim,, ked uz tak mudrujes
A hej je to so mnou obcas tazke, lebo si nenecham do seba len tak picovat vies?
@alysia nevravela si nahodou ze predchadzajuci prispevok bol tvoj posledny? alebo uz ta trapi aj skleroza? sak uz pomali sati musia zomna objavovat aj vraski. protirecis si v tom zesi napisala ze nepochopis ludi cosa nudia a teraz tvrdis ze to bolo inac mislene tak dobru vyhovorku sisi vimislela
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
pocas volna sa snazim nenudit.
keď nič nerobíš,tak niečo robíš...
ja len tak ležím, spievam si, premýšľam... a potom ma to prestane baviť,tak idem otravovať ostatných doma alebo mačku
je to nad moje chapanie proste
Na madam sa nehram, taka stara este nie som ... Mam si davat pozor, na to s kym sa rozpravam? Pindas mi tu len ty, tak nevidim ziaden problem v mojom rozpravani s nikym. A ak mas pocit, ze mam vysoke sebavedomie to ma len tesi ....
Kazdy mame ocividne ine chapanie ja som napisala ten prvy koment:
,, ty kokos mat taketo problemy!!! vzdy je co robit... nepochopim v zivot asi ludi, ktori sa nudia!!!" a tym som narazala, ze nepochopim ludi co sa nudia, a nie komenty ludi co sa nudia tak poprosim neprekrucaj.
je to nad moje chapanie proste (smajlík)
A hej je to so mnou obcas tazke, lebo si nenecham do seba len tak picovat vies?