pustím niečo na štýl puscifera alebo inštrimentálky od NIN a nechám sa unášať.... a potom nejak fantazírujem bez ntbku a hoijakého tvora (ábno mám 18 a mám zaracha) okrem mojej sestry mi nič iné neostáva...a baví ma to
doma - pustím si hudbu, hrám sa s plyšiakmi, pozerám televíziu (ale iba ak dačo zaujímavé ide, napr dajaká súťaž) hrám farmeramu, meditujem, čítam (a že teda mám riadne veľa vecí rozčítaných, si neviem vybrať), keby som sa teraz nudila asi by som doskladala tie začaté puzzle víly a konečne dokreslila tú blbú moskovskú budovu, s ktorou sa týždeň trápim. Píšem vlastný príbeh a denníček, prezerám si fotky, pozerám sa čo všetko mám v skriniach a ani o tom neviem, volám cez skype, poviem rodičom či si nezahráme monopoly, activity, pictureku... hráme so sestrou vankúšovú vojnu abo sa na dačo hráme abo si hádžeme po dome loptu, naháňame sa, pustím si rádio, idem do vane len tak relaxovať, pozerám na internete letné tábory, dezerty, tablety.. proste hocičo čo chcem si vyhľadávam, píšem s kamarátkami, robím si úlohy (napr také čo máme o týždeň odovzdať..) púšťam si bublifuk, pustím si dvd, učím sa žonglovať, cvičím s nintendo wii, tancujem po celej izbe, prezerám časopisy a strihám z nich obrázky, vyjedám sladkosti a chipsy, vyrábam niečo napr z papiera... a mohla by som písať týždeň a bežne idem vonku veď teraz sa dá sánkovať, guľovať o chvíľku ideme na lyžovačku s rodinou, staviame so sestrou iglu alebo snehuliaka, ideme do kina, divadla, po meste, na nákupy, na trampolíne sa hráme, ku kamarátom a kamarátkam chodím, teraz práve každodenne pomáham na ranči a dostávam za to vreckové.. a prosto ja sa nestíham nudiť.
čítam, počúvam hudbu, som na nete, pozerám niečo v telke, vymýšľam rôzne /blbé/ príbehy....lenže keď sa nudím tak asi som už všetko prečítala, vybila sa mi baterka v MP3, net aj TV sú obsadené a keď nemám nápady tak sa nudím aj pri tom vymýšľaní.... takže preto je dobré mať psa aj keď ten dosť často spí a keď si už raz nájde svoju polohu, tak neradím vám ho otravovať och zabudla som na hru na klavíri...lenže sa mi stáva že NIEKTO berie predlžovačku, takže zase som v keli takže čo mi ostáva ??? čumenie z okna (ale niekedy je to fakt zaujímavé - F-A-K-T ! )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov