idem hrať hry na mobile...najhoršie, čo ale môžem urobiť...lebo to svetlo potom na človeka pôsobí a bráni mozgu vo vypúšťani spánkového hormónu - melatonínu
Minule som počúval hudbu s očakávaním, že ma uspí (normálne hudbu nepočúvam pri spaní)...po druhom vypočutí kompletného albumu Imagine Dragons som sa na to vysral a proste som sa snažil zaspať A to robievam najčastejšie...proste sa len prehadzujem v posteli, rozmýšľam, kukám do blba a ono to príde...a niekedy to robím aj tie 3 hodiny
naj metóda je pustiť si MP3 audioknihu do postele, mozog sa unaví nútenou koncentráciou a prepne do režimu sleep. U mňa platí, aj keby som mala predtým tep 100, tak po určitom čase zaspím pri audioknihe vždy... síce potom neviem, kde som prestala "čítať" a ráno je MP3 vybitá a mením slúchatká každý tretí mesiac, but.. who cares
Ležím ďalej a modlím sa, nech zaspím...už som si na to zvykla. Raz mi ale pomohlo..vlastne to nebolo naschvál, ale to je jedno..., keď som nespala tri noci a išla do školy. Potom som spala ako mimčo.
Alebo raz som ostala celú noc hore, ale to už naschvál a na druhú noc som zaspala hneď, ani som si nestihla pomyslieť, že ležím..vlastne ešte som letela do postele a už som spala.
idem spat az ked som taky unaveny ze uplne padam na hubu ale ked musim ist skor spat lebo rano vstavam tak najlepsie je lahnut a vyprazdnit hlavu uplne, nemysliet na nic
mne ked nejde zaspat tak ani sa o zaspanie nesnazim...
ja osobne, v tvojom pripade si najskor urobim extra silnu kavu, po ktorej budem mat pocit ze sa pocas dna pogrcam, a je mi jedno uz ci rano mam nieco dvojhodinove na vybavovanie alebo mam byt hore cely den
Chodievam spat uz uplne vycerpana a zaspim jak babo.
Ak nahodou nie, tak potom strasne vela rozmyslam a rozpitvavam zbytocnosti.. Az sa nakoniec potichu rozrevem, alebo inak emocionalne rozhodim a potom zaspim. Ale to malokedy. Skus prvu moznost radsej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
brú, a ešto toto do istoty:
alebo si čítaj odkazovače starých veteránov na birdzi
Minule som počúval hudbu s očakávaním, že ma uspí (normálne hudbu nepočúvam pri spaní)...po druhom vypočutí kompletného albumu Imagine Dragons som sa na to vysral a proste som sa snažil zaspať A to robievam najčastejšie...proste sa len prehadzujem v posteli, rozmýšľam, kukám do blba a ono to príde...a niekedy to robím aj tie 3 hodiny
ale nie...
zapnem hudbu ale taký psychill..a potom sa zobudím a je ráno alebo čítam..
alebo idem na net na mobile alebo počúvam hudbu (ak sa mi chce ísť po sluchátka )
Alebo raz som ostala celú noc hore, ale to už naschvál a na druhú noc som zaspala hneď, ani som si nestihla pomyslieť, že ležím..vlastne ešte som letela do postele a už som spala.
ja osobne, v tvojom pripade si najskor urobim extra silnu kavu, po ktorej budem mat pocit ze sa pocas dna pogrcam, a je mi jedno uz ci rano mam nieco dvojhodinove na vybavovanie alebo mam byt hore cely den
Ak nahodou nie, tak potom strasne vela rozmyslam a rozpitvavam zbytocnosti.. Az sa nakoniec potichu rozrevem, alebo inak emocionalne rozhodim a potom zaspim. Ale to malokedy. Skus prvu moznost radsej.
Menej drsný variant -- alkohol