Niektorí ľudia si hryzú nechty,alebo si klepkajú nohou, hrajú sa so všetkým čo im príde pod ruku, hryzú si do pery a podobne. Mňa by zaujímalo, čo robíte vy...?
podľa toho ako nervózny keď tak, že sa niečoho bojím (napríklad ako niektorí pred skúškou alebo tak), tak takú nervozitu nepoznám ... a keď nervózny, že mám nervy (čo sa tiež často nestáva), tak si idem zapáliť
robím s rukami niečo, bud si čarbem len tak alebo ked sa hram s perom, vacsinou na nom niečo zlomim .. a takisto potenie ruk a celá ako na elektrošokoch som
Škubem nohou, trieskam päsťou o tvrdé povrchy, hryziem si dosiahnuteľné časti tela, chodím na dvojhodinové večerné prechádzky, krúžim po obvode miestnosti v tempe hudby, vymýšľam si pokračovanie istého fiktívneho príbehu (už cca piaty rok a povážlivo mi z toho drbe), varím si obrovské množstvá čaju/kávy a slopem ich.
no ja som vtedy praveze akasi pokojna (teda pokojnejsia ako zvycajne. a to nie som nejaky nepokojny typ), pripadne este jemne zartujem na uvolnenie atmosfery. nedavam najavo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
alebo keď som už veľmi vytočená tak trieskam vecami nejakými
kúšem sa do ruky/zápästia
šticujem si vlasy / hryziem si vlasy / inak sa s nimi hrám
lyžičkou si vydlabávam kožu
furt pozerám na mobil
atď
alebo ked som nervozna v skole kedy uz konecne zazvoni na prestavku, tak sledujem hodinky na mobile
ale keď som pred ľuďmi a som nervózna strašne nahlas sa smejem veľa sa pohybujem a tak aby som nejak nervozitu zahnala
ale ak nesom doma tak potom s nervozitou ma sprevadzaju aj zachvaty zurivosti, takze neje najlepsie ma zastihnut nervozneho
môj prípad .. tiež ked ma dačo naserie tak si to väčšinou zliznú tí ktorí za to ani nemôžu