toto vcera vecer ked som sla domov a ckalo sa mi, tak som celu cestu ckala a ptm ma nastrasila kamaratka, lenze ziaden hlbsi efekt to nemalo, len som zacala vrieskat na celu ulicu
mne pomáha keď je niekto pri mne a nevšíma si to...a chcem povedať "sakra, čká sa mi" a v tej chvíli to prestane, teda u mňa vždy
alebo teda mne nikdy ani voda nezaberala najprv ale babka ma naučila takú fintu že dáš nohy kus rozkročmo, predkloníš sa a napiješ sa tak, že máš hlavu dole čiže opačne ... aj to pomáha
čká zadrzim dych asi...a ked to nepomoze, idem sa napit a niekedy ani to nepomoze. inac na toto je strasne vela receptov...napriklad pit vodu z pohara ale z opacnej strany pohara...tej od seba alebo nechat sa vystrasit
ja mam neco co mi zabralo zatial vzdy...zober salku s vodou....predklon sa a napi sa z druhej strany tej salky (z tej opacne ako ked normalne pijes)....no neviem to moc vysvetlit ale funguje to!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale zevraj pomaha, ked prstami vyvyjate tlak nad ocami, cize tam kde je obocie, tak tam si prilozde prsty a tlacte...
diki-poskusam vsetko
alebo teda mne nikdy ani voda nezaberala najprv ale babka ma naučila takú fintu že dáš nohy kus rozkročmo, predkloníš sa a napiješ sa tak, že máš hlavu dole čiže opačne ... aj to pomáha
mnoo vraj pomaha, ak sa jednou rukou buchate po hlave a druhou si kruzite po bruchu v protismere hodinovych ruciciek