ja nič, ale spolužiak, keď sme boli na lyžiarskom, tak chalani budili spolužiaka, že: "Vstávaj vojak!" a on že "Ja som tu generál!" a potom povedal ďalšiemu spolužiakovi: "Ejo, zober si pušku a choď strážiť!" oni mu potom zobrali perinu, tak sa postavil a chodil po izbe.... a ráno si nič nepamätal
námesačná som bola jediný raz....ja som stála 2,5 hodiny v spálni mojich rodičov....potom som odišla.. a keď šla mama za mnou a chcela ma zobudiť som na ňu kričala "nemôžeš mi dať pokoj ani teraz v noci? prečo mi to robíš? nič iné nerobíš iba sa mi montuješ do života.už nevládzem" a spala som Ďalej..už ma potom až do rána nemohla zobudiť a že vraj som sa už ani nepohla
ja som byvala namesacna iba ked som mala tak cca 7 rokov.bolo to na dovolenke mimo slovenska vraj som v noci vysla na chodbu do výťahu že potrebujem čurať tak som sa začala vyzliekať že idem cikať.až rano mi mama povedala že v tom vytahu boli aj iny hostia okrem mna :/
Ja nie som námesačná, skôr si rada porozprávam zo sna No ale to neni to čo som chcela. Sesternica bola námesačná keď bola mladšia a naši vždy spomínajú - nie až tak v dobrom - s tetou ako raz cez leto vybehla s postele a šup ho do kuchyne zo zatvorenými očami. Samozrejme horúčavy všetky okná, balkóny dvere pootvárané aby vzduch nestál Tak sa vybrala na balkón v kuchyni a už už sa dvíhala preliezť cez zábradlie na balkóne. Keby nešiel za ňou starší brat bohvie čo by sa stalo Pekne ju zaviedol naspäť do postele a ráno ako to býva samozrejme o ničom nevedela
už veeľmi dlhý čas som nebol, ale sívajú sa mi často divné sny naozaj divné akoby tam niekto som mnou bol v tom sne. Nechce sa mi to opisovať. proste akoby ma ten niekto ním doprevádzal a občaas aj chránil.
ja keď som bola menšia cikala som do kvetináču/čov a keď som mala 14 chcela som sa dostať von z domu za každú cenu,hľadala som všade kľúče,jednoducho všade aj v topánke či v práčke ( total prepínačky ) pri všetkom ma pozorovala mama a potom keď som ich našla,ma poslala spať DD
ja nebývam často, ale také naj bolo napr v aute pred niekolkými rokmi, keď som šla s rodinou na dovolenku a zaspala som v aute... spala som opretá o dvere a pod hlavou som mala provizorny "vankúš"... karimatu. keď mi spadla, začala som otvárať dvere(počas jazdy), našťastie otec zareagoval včas a zamkol auto, takže som ich neotvorila a keĎ sa ma mama spýtala(nevedela že spím) že prečo som chcela vystúpiť počas jazdy, povedala som len že mi spadol vankúš na zem.... alebo doma, keĎ som mala ešte izbu s bratom, som sa zrazu posadila na posteli a ževraj som sa s ním hádala, lebo ma nútil si naspäť ľajnúť, nech spím, ale ja som len krútila hlavou a nakoniec som na neho aj nakričala.... potom raz u kamaráta, večer sme mali"vankúšovu" vojnu, ktorá skončila roztrhaným vankúšom, ktorý sme položili na stoličku vela posteli, z kamarátovej strany. ja som sa v noci zodvihla s postele, obyšla som celú manželskú postel, zobrala vankúš a žzačala som po celej izbe rozhadzovať vakúšom, čisže som vysypala po celej izbe vankúšovú výplň. potom som položila vankúš naspäť na stoličku, obyšla postel a lahla si.... ráno som mu neverila a obvyňovala ho, že v noci dostal záchvať zúrivosti, vybil si ho na vankúši a hodil to na mňa... a jedna záhada, čo sa stalo môjmu kamarátovi, mal v izbe postel, ktorá mala pri stene zábradlie(estetický doplnok), bolo to dvojmetrové zábradlie, ktoré sa nedalo zložiť, jednoducho bolo drevené, spojené šroubami. ráno sa to zábradlie ocitlo v obývačke, kamárát bol námesačný a doniesol zábradlie do obyvačky, rpičom keĎ sme sa ho snažili dať naspäť do izby, vĎaka divným chodbám a úskym hodbám, sme sa jednoducho nevytočili, museli sme to zábradlie rozšroubovať.....
keď som mala das 8 rokov, sestra šla na dikotéku a strašne som chcela ísť s ňou ale rodičia ma poslali spať. šla som spať a niekedy v noci som proste vstala, a šla preč z domu. ešte že ma ocko "tretím" okom videl, išiel za mnou, a ja už som nastupovala do výťahu. na druhý ráno som si, samozrejme, nič nepamätala.
alebo kamoškmina sestra, šla vyhodiť vankúš vonku pred bytovku do kontajneru. na druhý deň ráno keď šla do školy ho tam uvidela, a nechápala ako sa tam dostal.
Nechce sa mi pisat prihody proste sestra byva dost casto namesacna alebo rozprava zo sna aj mi odpoveda na otazky, je to celkom sranda
Tak ako tu uz bolo spominane aj ona stala rodicom v spalni, nadavala mame, takmer spravila potrebu pred byt, v noci sa zdvihla a obliekala do skoly alebo sla proste na wc a ked sa minutu nato zobudila tak mi vynadala ze co ju budim
Ja ked byvam namesacna, chodim do obchodu, alebo vyhadzovať smeti, no najlepšie to bolo vtedy, ked som sa normalne obula, zobrala vankus a deku, s tým ze idem k bratrancovi, ktory byva hodinu cesty od nasho domu, este stastie, ze mam otec zastavil
myslím, že som nebola akurát v škôlke mi jedna učiteľka povedala, keď sme tam ostali na noc, že som chodila po celej triede s rukami vystretými pred seba či č neviem, či to bolo naozaj, alebo si zo mňa vystrelila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ale kamoška na lyžiarskom prišla do našej izby so zámerom lahnúť si ku mne
ja som byvala namesacna iba ked som mala tak cca 7 rokov.bolo to na dovolenke mimo slovenska vraj som v noci vysla na chodbu do výťahu že potrebujem čurať tak som sa začala vyzliekať že idem cikať.až rano mi mama povedala že v tom vytahu boli aj iny hostia okrem mna :/
to je trapný gdýž si nepametám že zavolám své kámošce :/
alebo kamoškmina sestra, šla vyhodiť vankúš vonku pred bytovku do kontajneru. na druhý deň ráno keď šla do školy ho tam uvidela, a nechápala ako sa tam dostal.
Tak ako tu uz bolo spominane aj ona stala rodicom v spalni, nadavala mame, takmer spravila potrebu pred byt, v noci sa zdvihla a obliekala do skoly alebo sla proste na wc a ked sa minutu nato zobudila tak mi vynadala ze co ju budim