ja neviem, či sa to dá takto posúdiť. totižto opitý človek si môže pripadať v pohode a pre druhých taký byť nemusí.
ale napr keď nemám náladu a niekto mi ju už či úmyselne al neúmyselne kazí a podpichuje ma, tak som veľmi protivná, omnoho viac ako za triezva a tiež som útočná, slovne myslím. jednoducho u mňa sa prehĺbia moje bežné vlastnosti a správanie podľa mojej nálady. ale pokiaľ je dobrá spoločnosť, všetci sa bavia a nik na úkor niekoho iného a všeobecne som spoko, tak sa viem poriadne zabávať už či by to tak ale vnímal nejaký triezvy popri mne rovnako
Moc rozprávam, a nenávidím keď ma proste chce niekto zastaviť v rozprávaní vtedy som moc ale moc agresívna. A mám veľkú chuť tancovať, a cítim sa pri tom strašne sexy, až kým neuvidím video na druhý deň
Preboha toho je vela ..zaspim,grcam,pytam kazdeho cigarwty a fajcim velmi vela,placem a rozpravam moje traumy z minulosti,vsetci sa mi zdaju byt pritazlivi zrazu a mam chut sa telesne zblizovat a aby som nezabudla pisem blbosti na birdzi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
za to by som sa fackala
ale ked si trochu dam, tak mam tazke nohy/ruky/hlavu, niekedy sa mi chce grcat, inokedy sa smejem
alebo agresivny..
zalezi od situacie..
ked som von s babou tak plati 1,pr. a ked som na zapase tak ak niekto podjebuje viem byt zly
ale napr keď nemám náladu a niekto mi ju už či úmyselne al neúmyselne kazí a podpichuje ma, tak som veľmi protivná, omnoho viac ako za triezva a tiež som útočná, slovne myslím. jednoducho u mňa sa prehĺbia moje bežné vlastnosti a správanie podľa mojej nálady. ale pokiaľ je dobrá spoločnosť, všetci sa bavia a nik na úkor niekoho iného a všeobecne som spoko, tak sa viem poriadne zabávať už či by to tak ale vnímal nejaký triezvy popri mne rovnako