Zmysel života je tu stále, len niekedy ho nevidíme, ba čo horšie, ignorujeme. Pokiaľ by človek nebol naklonený vnímaniu negatívnych vplyvov, určite by ho podobné problémy netrápili.
počiatočný stav beznádeje vychodím. Pár hodinová prechádzka mi vždy pomôže. A potom len prežívam,kým sa neobjaví zas niečo,prečo sa zas oplatí naplno žiť.
zmysel zivota nie je presne definovany to znamena ze ak by som poznal napriklad wladiho zivot od a do z nie je iste ci by mi jeho zivot daval zmysel napriek tomu ze on ho tam trebars vidi.... (nic proti tebe bol si len nahodne zvoleny priklad) cili my sami si urcujeme co je vlastne zmyslom nasho zivota to znamena neda sa ignorovat a neda sa ani nevidiet a pokial niekto vsugerovani veri ze ziadny zmysel jeho zivot nema nuz jasne ze ho potom ani nenajde to si treba vytvorit
to sa hodi akurat na mna...motam sa v tomto stave uz 5 rokov...mozno dlho, no ked si spomeniem, ze mam pred sebou este cely zivot, zdeptava ma to este viac
@johnysheek bezducho tu opakujes nejake frazicky co ti odmalicka niekto do nemoty obmielal dokola a tlacil do palice....tak nerob chytreho, ved co moze 20 rocny zalud vediet o zmysle zivota???!!!...par lasok a sklamani?, par facek od "akoze priatelov"?...hvno
3.unahlene zavery na zaklade predstavy, bez podkladov..
-------
nie su to bezduche frazy. neviem co sa ti stalo, ale je mi luto ze stracas nadej a zmysel.neviem co ti dava pravo snazit sa vziat ju i nam!!
zivot nie je ruzova zahrada, ale nie je ani zumpa z ktorej sa neda vyjst. Zivot je taky ako ku nemu pristupujes a aky si ho spravis.
Ja k nemu pristupujem s respektom a snazim sa robit veci tak, ze ked sa za seba obzriem nebudem chciet nic zmenit. Bez ohladu na to ci minulost bola snom, ci utrpenim. Nebyt nej nie sme tym cim sme!!
Mozno sa ti to zda ako bezducha fraza. Ale skusil si hladat silu a nadej a lasku v usmevoch ludi okolo teba. Videl si v ociach ludi okolo teba vdacnost za nejaku malickost co si spravil, lebo im to prislo ako cin storocia?
Rozosmial si uz niekoho ked plakal?
Vedz ze moja nadej je silna a moj zivot, mozno bude plny i sklamania, ale zatial som s nim spokojny. A tiez viem, ze ak bude zle, mam pri sebe Niekoho, kto sa postara.
A nemusis sa trapit s tym ze ma odsudis, lebo verim ze Boh je pri mne a lebo zivot neberiem ako utrpenie, ale snazim sa z neho vytazit co najviac toho dobreho..
Kazdy zijeme tak ako chceme. Ale ako ziju ti co nechcu??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
mozno len ten ex zmysel nebol ten pravy..
alebo to bol lahko dosiahnutelny ciel ktory sa splnil /teda nebol ten pravy/
zmysel zivota by mal byt ukazovatel, nieco co ta povedie celym zivotom, teda bez ohladu na okolie musi pretrvat
vies aky je to skvely pocit ked vidis hviezdicky stastia v ociach ludi ktori su okolo teba..
ked niekoho potesi tvoj vytvor ci mile slovo..
ked pomozes babke pri nastupe do elektricky a ona ti dakuje.. a je rada ze jej niekto pomohol..
to su krasne pocity..
dalej je zmysel zivota laska k ludom.. z toho vyplyva i snaha im pomoct nech to stoji co to stoji /a teda i to vyssie/
teda asi tak
LIFE IS A BITCH & THEN U DIE
1.odsudzovanie na zaklade veku
2.beznadej z ktorej vyplyva ze vsetci tak skoncia
3.unahlene zavery na zaklade predstavy, bez podkladov..
-------
nie su to bezduche frazy. neviem co sa ti stalo, ale je mi luto ze stracas nadej a zmysel.neviem co ti dava pravo snazit sa vziat ju i nam!!
zivot nie je ruzova zahrada, ale nie je ani zumpa z ktorej sa neda vyjst. Zivot je taky ako ku nemu pristupujes a aky si ho spravis.
Ja k nemu pristupujem s respektom a snazim sa robit veci tak, ze ked sa za seba obzriem nebudem chciet nic zmenit. Bez ohladu na to ci minulost bola snom, ci utrpenim. Nebyt nej nie sme tym cim sme!!
Mozno sa ti to zda ako bezducha fraza. Ale skusil si hladat silu a nadej a lasku v usmevoch ludi okolo teba. Videl si v ociach ludi okolo teba vdacnost za nejaku malickost co si spravil, lebo im to prislo ako cin storocia?
Rozosmial si uz niekoho ked plakal?
Vedz ze moja nadej je silna a moj zivot, mozno bude plny i sklamania, ale zatial som s nim spokojny. A tiez viem, ze ak bude zle, mam pri sebe Niekoho, kto sa postara.
A nemusis sa trapit s tym ze ma odsudis, lebo verim ze Boh je pri mne a lebo zivot neberiem ako utrpenie, ale snazim sa z neho vytazit co najviac toho dobreho..
Kazdy zijeme tak ako chceme. Ale ako ziju ti co nechcu??
1. ak nikto nie je na ihrisku idem tam a cele hodiny hadzem na kos
2. idem behat
3. sedim a rozpravam sa s ludmi, ktori ma uz mozno aj tak nepocuju (cinter)
4. rozpravam sa s ludmi ktory ma bohuzial este pocuju
5. opakujem bod 1
a kedze to robim dookola zivot ma zmysel opakovat stale dookola body 1 az 4